ISPEKLA SAM PSA ZA BOŽIĆ: Status devojke iz Leskovca razbesneo region (FOTO)

- S današnjeg slavlja: pečeni pas. Svinjetina mi ne odgovara, od kad sam probala pse, svinjetinu više ne jedem, jer pas je daleko ukusniji. Živela braća Kinezi, znaju oni što je dobro - napisala je, između ostalog, Hipatija Teonova

  • 50

Hipatija Teonova, devojka iz Leskovca za Božićni ručak spremila je psa, to je objavila na Fejsbuku, a njen status razbesneo je region.

"Sinoć se rasušija ko bure, pa se danas naduja ko da je s ose spaja": Vodič kroz južnjački govor u novogodišnjoj noći

- S današnjeg slavlja: pečeni pas. Svinjetina mi ne odgovara, od kad sam probala pse, svinjetinu više ne jedem, jer pas je daleko ukusniji. Živela braća Kinezi, znaju oni što je dobro - napisala je, između ostalog, Hipatija Teonova.

Njen post naišao je na lavinu kritika, ali vrlo brzo komentatori su otkrili pravu istinu - Hipatija uopšte meso ne jede i zapravo se bori za prava životinja. Takav razvoj događaja mnoge je razbesneo još i više, a Hipatija je objavila i kako joj je inboks pun pretnji.

Kopajući malo po njenom Fejsbuk profilu vrlo lako je uočiti da se zalaže za prava svih životinja, a vidljivo je i kako njen stav s vremenom postaje sve žešći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA