Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

  • 0

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut. Na našem portalu, istakle su se sledeće udarne vesti:

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić upozorio je danas da se, prema bezbednosnim informacijama, u albanskoj dijaspori planira zauzimanje nekog od naših diplomatsko-konzularnih predstavništava u SAD-u ili Evropi kako bi se Srbija prinudila da odustane od zahteva za suđenje Haradinaju. Opširnije pročitajte OVDE.

Republika Srpska je danas obeležila 25. godišnjicu. Tokom svečanog defilea povodom dana Republike, pripadnici policijske akademije Republike Srpske danas su otpevali pesmu “Pukni zoro" - bio je to spektakl za pamćenje:

Centralnoj manifestaciji obeležavanja Dana Republike Srpske prisustvovali su predsednik Srbije Tomislav Nikolić i troje ministara u Vladi Srbije - Nebojša Stefanović, Nela Kuburović i Aleksandar Vulin. Prisutnima se prvi obratio srpski reditelj Emir Kusturica. Njegovo obraćanje izazvalo je jake emocije.

U selu Ramaća, nedaleko od Kragujevca, od kamena su i kuće i ograde, i terase i saksije. Dobar deo toga je od poludragog kamena! Opširnije pročitajte OVDE.

Umesto da pojeftini 30 odsto, cena registracije vozila skočila od 1. januara! OVDE pročitajte koliko će vas sad koštati registracija.

Evroligaški veteran Zoran Erceg poručio je timovima da je odlučio da se penzioniše, tvrdi izraelski novinar Dejvid Pik.

U konkurenciji najboljeg igrača u izboru FIFA, očekivano, pobedio je Kristijano Ronaldo, kom je 2016. godina bila iz snova – osvajanje Lige šampiona sa Real Madridom i Evropskog prvenstva u Francuskoj sa reprezentacijom Portugala, uz nove lične rekorde.

Pojavljivanje Dejana Ketića u šou programu “Ja imam talenat” nateralo je suze na oči svim ljudima koji su pratili njegov nastup! Ova priča dobila je nastavak. Dejanu se javio otac. Opširnije pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA