≫ 

KONAČNI SPISAK: U ovim mestima je raspust produžen, a pogledajte gde su samo skraćeni časovi

Nakon normalizacije uslova za rad škole će u dogovoru sa školskim upravama pripremiti Akcione planove za nadoknadu časova

  • 4

Nastava se danas nije održala u Dimitrovgradu, Babušnici, Žabarima, Mionici, Medveđi, Trgovištu, Surdulici, Vladičinom Hanu, Sjenici, Štrcu, Gnjilanima, Gori, Ivanjici i Novom Pazaru.

Ovaj srpski grad proglasio je epidemiju gripa: Deca za sada, ipak, idu u školu!

Odlukom lokalnih vlasti zbog vanrednih vremenskih uslova, za osnovce i srednjoškolce ovih 14 opština, školski raspust je produžen do 16. januara. danas nije počela u 14 opština, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

ODLUČENO JE: Ovo su prvi gradovi u Srbiji koji su produžili raspust!

- Na osnovu odluke gradskih vlasti časovi u svim školama u Vranju skraćeni su na 30 minuta, ista situacija je i u opštini Kladovo. Takođe, 30 minuta traju časovi u svim školama u Priboju i u OŠ "Branko Radičević" u Bujanovcu - navodi se u saopštenju.

Zbog havarija na sistemu grejanja, neprohodnosti puteva i gripa početak nastave je odložen u 20 škola i 28 izdvojenih odeljenja: Školska uprava (ŠU) Zaječar tri škole i četiri izdvojena odeljenja (IO), ŠU Kruševac jedna škola, ŠU Beograd četiri škole, ŠU Valjevo jedna škola i pet IO, ŠU Leskovac jedna škola i peet IO, ŠU Užice šest škola i 14 IO, ŠU Kragujevac četiri škole.

U ŠU Kraljevo danas su u četiri škole časovi skraćeni na 35 minuta.

Nakon normalizacije uslova za rad škole će u dogovoru sa školskim upravama pripremiti Akcione planove za nadoknadu časova.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mama

    11. januar 2017 | 15:35

    Cirkus !

  • Gradjanin

    11. januar 2017 | 15:50

    Padne sneg i niko vise ne ide u skolu...Pa se produzi raspust pa onda drugi dodje pa onda profesori nezadovoljni pa preko pola godine strajk i onda nedelju dana u skolu i knjizice...Niti su to profesori niti je to vise skola....Al bitno da im male plate i odmah strajk...Prosvetarima dinara vise ne treba povecati platu!!!

  • Ja

    13. januar 2017 | 19:25

    Zeleo bi da pitam dali neko zna dali ce u pazaru biti produzen i nakon ponedeljka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA