Najbolji komšija u Srbiji: Pokazao je šta znači biti čovek u ovim teškim, zimskim danima (FOTO)

Fotografija je ubrzo objavljena na društvenim mrežama, i u kratkom roku je zasluženo dobila brojne pozitivne komentare i pohvale.

  • 4

Da naš narod u kriznim situacijama zna da pokaže svu svoju nesebičnost i humanost, ponovo je pokazao jedan građanin koji je svoj ulaz oblepio divnom porukom.

 

HUMANOST NA DELU: Ovaj Novosađanin ide u nabavku bolesnima i starima (FOTO)

 

Baš kao i njegov prethodnik iz Novog Sada, koji je juče obradovao bolesne i stare susede u stambenoj zgradi porukom da će im otići po namirnice u slučaju da oni to ne mogu, ovaj pažljivi sused uradio je nešto slično.

 

- Drage komšije, Ako je nekom potrebna električna grejalica dok ne poprave grejanje, mi imamo jednu viška. Ako ste u nemogućnosti da zbog vremenskih uslova odete do prodavnice za osnovne potrepštine, javite se ako mogu da vam pomognem - piše u ovom obaveštenju.

 

Printskrin: Facebook / Retardirana Srbija

Printskrin: Facebook / Retardirana Srbija

 

Fotografija je ubrzo objavljena na društvenim mrežama, i u kratkom roku je zasluženo dobila brojne pozitivne komentare i pohvale.

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    13. januar 2017 | 13:02

    Pravi covek

  • Шоне

    13. januar 2017 | 13:51

    Цивилизован човек.

  • Ljubica beograd

    13. januar 2017 | 12:14

    Ja nastojim da budem dobara komsinica nazalost ovde gde zivim prvi komsija jd svojom gradnjom urisio nam kucu i nesmemo nista da mu kazemo jer sve resava sa parama kod opstine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA