≫ 

Drugarica devojke (17) koja se predozirala u Mirijevu: Došli ste joj na sahranu, ali gde ste bili kad je bila gladna?

O Simoni se starala starija sestra Damjana koja je nedavno otišla u zatvor zbog posedovanja droge

  • 31

Na Starom pančevačkom groblju i u prisustvu stotinak ljudi danas je na večni počinak ispraćena maloletna Simona G. (17) koja je 5. januara pronađena mrtva u svom stanu u Mirijevu.

Mladić (29) i devojka (18) se predozirali: Pronađeni mrtvi u stanu u Mirijevu

U Novom Pazaru sahranjena Danijela Pantović, koju je muž slučajno ubio kad je opalila puška

Ona se, kako je utvrdila istraga predozirala narkoticima sa mladićem Aleksandrom Milićem (29).

Izgleda da sudbina nije štedela ovu sedamnaestogodišnju devojku, budući da joj je majka umrla pre dve godine od raka, a da za oca nije htela da čuje, piše Alo.rs.

- Ovde smo pre samo dve godine bile zajedno da sahranjujemo njenu majku, a sada sahranjujem svoju najbolju drugaricu, sve što sam imala na svetu - obratila  se okupljenima Iskra R. Simonina najbolja drugarica.

- Zvala sam je dva dana pre nego što je umrla kako bih je upozorila, i nije me poslušala. Neke od vas koji ste došli ovde trebalo bi da bude sramota, znam da je iz poštovanja, ali gde ste bili kada je bila gladna - rekla je uplakana Iskra.

Sahrani je prisustvovala i Simonina starija sestra Damjana (30) koja je na groblje došla u prisustvu policije. Prema nezvaničnim saznanjima beogradskih medija ona se poslednjih nedelja nalazi u pritvoru jer je kod nje pronađena izvesna količina droge. 

Damjana se inače starala o Simoni pošto im je majka umrla.

Sahrani je prisustvovao i otac sa kojim Simona nije želela da živi posle majčine smrti, a drugarice kažu da se Simona žalila da je otac tukao.

Otac je na sahrani ostao pribran, a moglo se čuti kako govori kako je želeo uvek da bude tu za svoje ćerke i da im sve pruži.

Od majčine smrti sestre su živele u Mirijevu i devojke su bile prepuštene sebi i ulici. Porodica smatra da deo odgovornosti snosi i Centar za socijalni rad.

Neutešne drugarice su za Simonu imale samo reči hvale i opisale su je kao dobrog prijatelja i devojku koja je volela da slika i piše.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slvako

    13. januar 2017 | 16:49

    Gde ste bili kad je bila gladna? Za drogu ima a za hleb ne.

  • Dejan

    13. januar 2017 | 16:54

    nisu želele da budu sa ocem jer u tom slučaju ne bi mogle da se slobodno drogiraju i diluju drogu.

  • Reciklirani

    13. januar 2017 | 17:45

    Srvarno je zalosno kad se neki zivot prerano ugasi, al' ako se mogla za drogu snaci, mogla je i za hranu... A ako je to otac tukao mogla je uvek prijaviti ga, al na to ne mislim na par vaspitnih, nego bas na fizicko zlostavljanje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA