Mentalno zaostalu devojčicu (12) silovali direktor i trojica nastavnika, sada je u kritičnom stanju

Sva četvorica osumnjičenih su i dalje u bekstvu

  • 4

Dvanaestogodišnjakinja iz Indije je u kritičnom stanju nakon što je mučki masovno silovana od strane direktora i još tri člana školskog osoblja, nastavnika.

Raskomadala svoje momke motornom testerom i zabetonirala ih: "Ledenu damu" izbacuju iz ženskog zatvora jer je previše opasna (FOTO)

Nesrećna devojčica je pronađena razbarušena i poderane odeće na krovu škole, a pronašla ju je njena majka, koja je takođe nastavnica u istoj školi, piše Independent.

Ona je slučaj prijavila policiji i ispričala im kako se njena ćerka seća svih članova bande koji su je silovali, te da ih sve sve opisala a celu situaciju prepričala do tančina.

- Ona je moje jedino dete. Ima probleme u mentalnom razvoju, i pošto kod kuće nema ko da pazi na nju, vodim je sa sobom u školu  gde pazim na nju - rekla je majka.

Portparol policije naveo je da njihove kolege intenzivno tragaju za Aju Ahmadom, Mohamedom Šaukatom, Abdulom Barijem i Atulom Rahmanom, koji su i dalje u bekstvu.

Devojčica je sada u bolnici Petna gde joj saniraju ozbiljna krvarenja koja je zadobila, a zbog kojih je i dalje u kritičnom stanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA