Raskomadala svoje momke motornom testerom i zabetonirala ih: "Ledenu damu" izbacuju iz ženskog zatvora jer je previše opasna (FOTO)

Psihijatrijskim veštačenjem je utvrđeno da Estibaliz Karenca boluje od teškog poremećaja ličnosti, ali da je uprkos tome potpuno uračunljiva

  • 13

Estibaliz Karance (38), koja je ubila svoja dva momka, raskomadala njihova tela motornom testerom i zabetonirala ih u podrumu svoje poslastičarnice, biće prebačena u muški zatvor zato što je previše opasna za ženski.

 

ISPOVEST ŽENE ŠKORPIJE: Raskomadala sam i zabetonirala muškarce koje sam volela!

 

Karanceova će biti premeštena u specijalni muški zatvor u Astenu u Gornjoj Austriji. Ovaj zatvor ima 45 medicinske sestre, 18 terapeuta, četiri doktora i osam čuvara.

 

Zatvorenici u ovom zatvoru mogu sami da spremaju obroke i da se šetaju po zgradi, a takođe im je na raspolaganju i televizija.

 

Ledena dama, kako su je zvali, ima istoriju mamljenja muškaraca u svoju mrežu nakon čega bi ih ubila i njihova tela isekla motornom testerom.

 

Ona je osuđena na doživotnu robiju.

 

Prema podacima objavljenim tokom suđenja, Karenca je svoju prvu žrtvu usmrtila pištoljem 27. aprila 2008. godine. Nakon što nije uspela da spali leš muškarca, Karenca ga je isekla motornom testerom i delove njegovog tela stavila u zamrzivač. Tokom jeseni iste godine, Karenca je posmrtne ostatke svoje žrtve odnela u podrum svoje poslastičarnice, koja se nalazila u 12. bečkoj opštini Majdling, gde ih je zabetonirala.

 

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

 

Navodno je Holgera ubila jer nije želeo da se iseli iz njenog stana. Svoju drugu žrtvu Manfreda, Karenca je likvidirala tokom noći sa 21. na 22. novembar 2010. godine. Ona je mladiću ispalila četiri hica u potiljak dok je spavao. Ubica je i njegovo telo raskomadala motornom testerom. Nakon toga je delove tela žrtve stavila u jednu posudu i preko njih nalila beton i odnela u podrum svoje poslastičarnice. Karenca je rekla da je Manfreda ubila jer joj je bio neveran. Interesantno je da glava druge žrtve nikada nije pronađena.

 

Nakon što je 7. juna 2011. godine Karenca saznala da je jedan radnik, koji je vršio sanaciju poslastičarnice, pronašao pištolj i posmrtne ostatke muškaraca, odmah se dala u beg. Ona je tada sa svog računa podigla 10.000 evra i prvo odletela za Pariz, a zatim se taksijem odvezla u Udine u Italiji.

 

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

 

Karenca je u Italiji uhapšena 10. juna 2011. godine, a dve nedelje kasnije izručena je austrijskim vlastima. U trenutku hapšenja ona se nalazila u drugom mesecu trudnoće. Otac deteta, kojeg je 11. januara 2012. godine Karenca rodila u zatvoru, bio je njen tadašnji dečko, sa kojim se 29. marta iste godine venčala u zatvoru Jozefštadt.

 

Psihijatrijskim veštačenjem je utvrđeno da Karenca boluje od teškog poremećaja ličnosti, ali da je uprkos tome potpuno uračunljiva. Ona je 22. novembra 2012. godine osuđena na kaznu doživotnog zatvora.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA