Ovakvi oglasi slamaju srca: Nikola ima samo 15 godina i treba mu posao da bi imao šta da jede (FOTO)

Nikola Kolev živi sa ocem i mlađim bratom

  • 27

U Užicu je ovih dana osvanuo oglas koji je potresao mnoge koji su ga pročitali, jer je reč o detetu.

Nenad nije jeo šest dana zbog dece, a onda je Srbija počela da pomaže. Dobio je poziv koji može da mu promeni život

Nikola Kolev ima samo 15 godina i izlepio je grad oglasom u kojem traži da radi i najteže poslove da bi preživeo. Nikola pohađa prvi razred Srednje ekonomske škole u Čajetini. Živi sa ocem i trinaestogodišnjim bratom, a majka ih je napustila pre četiri godine.

– Imam iskustva u cepanju drva. To sam već radio. Takođe, može i rad u kafiću, kao i svi poslovi u kući i oko održavanja bašte ili imanja – naveo je Nikola.

Ovaj dečak kaže da ih je majka napustila pre četiri godine i da se posle toga više nije javila. Otac mu je konobar, ali novac koji on zarađuje nije dovoljan da bi tročlana porodica imala dovoljno za život, pa mu je posao preko potreban.

Nikolin broj telefona je 065/9035654. Svi koji žele da mu pomognu, da mu ponude posao ili na bilo koji drugi način, dobrodošli su.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    19. januar 2017 | 20:50

    Upravo nazvao Nikolu, pitao ga za broj računa, kaže da nema račun (ni otac) kaže da je danas već dobio pomoć i da zaista nije potrebno, skroman i pošten dečko, svakak ću uplatiti novac ako mi pošalje broj. Neka ih Bog čuva i da zdravlja i sreće !

  • Mimi

    19. januar 2017 | 22:16

    Nije to strasno sto sa 15 godina trazi posao. Od njega ce nesto biti u zivotu. Neka je ziv i zdrav, nije tesko raditi. Da i ostala deca rade bila bi nam bolja, bilo bi manje kriminala, droge, bila bi zdravija. Samo napred. I moji sinovi su radili stariji sa 17 a mladji sa14 godina kada su ostali bez oca. Raznosili su kinesku hranu, zimi raznosili so, delili flajete, istovarali kamione.... sada su jedan ekonomista a mladji zavrsio FON. Rade u sruci a na odmoru pomazu u seoskim poslovima, obradjuju maline i borovnice. Oni su zadovoljni i srecni. Rad je stvorio coveka.

  • СизЦг

    19. januar 2017 | 20:55

    Овај дирљиви оглас обавезно прочитати оним џабалебарошима из "Парова".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA