Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 1

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Premijer Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare koju je održao danas osvrnuo se na uvećane račune za struju za decembar i istekao da će svakom ko je oštećen biti vraćen novac. Više pročitajte OVDE.

Negativne temperature, po svemu sudeći neće nas napustiti sve do kraja januara, eventualno početkom februara kada nas očekuje blagi porast temperature, koje će u toku dana biti iznad nule.

Kada je ljubav u pitanju, ništa nije nemoguće. Dokaz za to je hrabri mladić Nikola Raguž iz Mostara, koji je smogao snage da uprkost teškoj bolesti zapleše na svadbi svoje sestre.

Bivši centar crveno-belih Maik Cirbes brzo odlazi iz Izraela.

Sanja Vasiljević imala je jedan od najboljih i najmoćnijih nastupa u "Zvezdama Granda" u poslednjih nekoliko godina.

Dragana Mirković nije mogla da zadrži suze kada je videla ogromnu tortu, šampanjac i silne poklone koje je dobila za 49. rođendan. Kako je sve to izgledalo pogledjate OVDE.

Crvena zvezda bi u zimskom prelaznom roku da dobije i jedno neočekivano pojačanje. O kome je reč saznajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ROS

    22. januar 2017 | 23:55

    Koje su to crne udarne vesti,pa udarna vest treba da bude vazna,a ne nesto nebitno,udarna vest bi bila da ser prikaze kako se ljudi hrane iz kontejnera,a ne cija baba crnu vunu prede,svastarija,da te bog sacuva sta se sve prikazuje kao udarna vest.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA