Unakaženo telo čoveka pronađeno u snegu: Smrznuo se, pa mu vukovi pojeli lice i otrgli ruku

Nesrćan čovek jedva je identifikovan, jer su mu seoski psi i šakali ili lisice i vukovi pojeli deo lica i jednu ruku

  • 1

Beživotno telo Jovice Dimitrijevića (58) iz babušničkog sela Štrbovac, pronađeno je u snegu nakon što je poslednji put viđen pre tri dana u seoskoj prodavnici.

STRAVIČNI DETALJI života promrzle porodice: Dva dana sin gledao mrtvu majku i čekao da umre pored nje

Nesrćan i promrzao čovek jedva je identifikovan, jer su mu seoski psi i šakali ili lisice i vukovi pojeli deo lica i jednu ruku.

Kako Večernje Novosti saznaju u Višem tužilaštvu u Pirotu, smrt je nastupila usled smrzavanja koje se desilo nakon što je ovaj gorštak iz nekog razloga pao u sneg sa staze koja od seoskog puta vodi ka njegovoj kući.

On je živeo sam, a komšije su se dale u potragu pošto ga nisu videle gotovo dva dana, a primetili su i da iz Dimitrijevićevog odžaka njegove kuće vijorio dim.

Potraga po planinskim smetovima, uz pomoć terenskih džipova babušničke Distribucije i Direkcije trajala je bezmalo dva dana. Identifikovale su ga komšije koje su u džepu ovog nesrećnika, koji je živeo od drvarenja i pečalbarenja, pronašle mobilni sa brojem na koji su ga obično zvali.

Štrbovac je poslednje selo na putu od Ljuberađe prema Gadžinom hanu, na obroncima Suve planine i do njega se veoma teško stiže i usred leta. Nekada je po ovdašnjim mahalama živelo i do 150 ljudi, a sadaje gotovo opustelo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тутор

    23. januar 2017 | 11:55

    Вук није исто што и шакал или пас луталица. То је клевета.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA