≫ 

STRAVIČNI DETALJI života promrzle porodice: Dva dana sin gledao mrtvu majku i čekao da umre pored nje

Na ovaj način je njihova teška priča postala još tragičnija, jer se ispostvilo da je Živorad mogao da se obrati komšijama ili sesti koja takođe živi u istom selu

  • 90

Obdukcija majke i sina koji su preminuli od posledica smrzavanja i gladi, Angeline Anke (81) i Živorada (51) Tufegdžić iz mesta Lozovik, pokazala je da je nesrećna žena umrla dva dana pre svog deteta.

Srbija potresnije fotke danas neće videti: Dva sanduka naslonjena na kuću u kojoj su zbog gladi i hladnoće umrli majka i sin (FOTO)

Na ovaj način je njihova teška priča postala još tragičnija, jer se ispostavilo da je Živorad mogao da se obrati komšijama ili sesti koja takođe živi u istom selu, pišu Večernje Novosti.

- Bio je u dobrim odnosima sa susedima koji žive tridesetak metara dalje. Sestra mu isto živi u Lozoviku. Da je hteo da potraži pomoć, mogao je. Posebno kad je Anka umrla. Možda ga je grizla savest zbog nje, ko bi ga znao? - pričaju komšije i naglašavaju da je Živorad bio izrazito vezan za majku i da ga je njena smrt najverovatnije povukla preko ivice.

Anka i Živorad nisu imali primanja i živeli su bez struje. U subotu su sahranjeni na seoskom groblju.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobodan

    22. januar 2017 | 01:20

    Sramota i bruka dok ovo citam.Pitamse gdeje tu u svemu tome bila Mesna Zajednica ili Crkva ako ima u Lozoviku?? Nemoguce da se njima nije moglo pomoci. Dajmo svi malo drugima i pomognimo najugrozenije.Van svake pameti je da nam neko pred ocima nasi gradjani umiru a ovamo kao molimo ove Izbeglice da udju u Prihcatne Centre i sazaljevamo ih a oni puni kao brod a nasi Srbi na svom imanju umiru od gladi.BRUKA.

  • SARA

    22. januar 2017 | 01:31

    BRUKA MESNE ZAJEDNICE. PFUI SRAM VAS BILO UJEDNO I CRKVA PRILOG TRAZI A UZVRACA NISTA A PONEKI POPVI SE VOZE MERCEDESIMA.

  • Marija

    22. januar 2017 | 01:23

    Ljudi-neljudi, pomozite jedni drugima, vidite da smo prepušteni jedni drugima!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA