Sudbina ili slučajnost: Slučajno pogledao kroz prozor i spasao starcu život!

Armin je počeo da sumnja da nešto nije u redu, te se popeo da bi pogledao kroz prozor. U tom trenutku je video čoveka kako leži na podu

  • 5

Armin, član Udruženja Pomozi.ba, svaki dan obiđe na desetine ljudi i dostavi im hranu. A koliki je istinski značaj humanog rada članova ovog Udruženja i da njihov obilazak može spasiti i ljudski život najbolje pokazao je primer iz jednog Arminovog radnog dana.

 

Cela BiH se digla na noge zbog bolesnog dečaka: Odrekli su se dočeka Nove godine da bi borac iz Kaknja otišao na lečenje u Tursku (VIDEO)

 

Mitar je krenuo za Sarajevo da kupi lekove za bolesnu majku. Na pola puta nije mogao dalje, i tada je počela njegova drama!

 

Ovaj mladić svaki dan obiđe više osoba. Jedan dan nije zatekao jednog starijeg čoveka kojem svaki dan ostavi hranu na prozor, malo popriča s njim i nastavi dalje. Arminu u tom trenutku nije bilo čudno što ga nema jer je čovek znao otići povremeno u bolnicu, a Armin bi mu po dogovoru ostavljao obrok na prozoru, piše Avaz.ba.

 

- Međutim, nakon što ga ponovo nije zatekao, počeo je da sumnja da nešto nije u redu, te se popeo da bi pogledao kroz prozor. U tom trenutku je video čoveka kako leži na podu - pričaju iz Udruženja Pomozi.ba.

 

Foto: Profimedia/AFP

Foto: Profimedia/AFP

 

Armin je odmah pozvao policiju i hitnu pomoć.

 

Policija je uz prisustvo svedoka provalila jedna, a zatim i druga vrata kako bi došli do čoveka gde su ga zatekli potpuno nagog kako leži na podu. U kući je radila grejalica koja je bila usmerena prema vratima koja su se užarila i pored svega postojala je bojazan od požara.

 

Hitna pomoć je brzo došla i odvezli su čoveka gde je ustanovljeno da je imao moždani udar i da nije reagovano na vreme vrlo moguće je da bi čovek završio tragično, kazali su iz Udruženja Pomozi.ba.

 

- Našeg Armina možemo samo pohvaliti što svoje obaveze izvršava na najbolji mogući način, što radi predano i što blago i lepo pristupa ovim ljudima koje obilazi svaki dan, a isto možemo reći i za Mirsu i Igora koji rade iste stvari samo na drugim rejonima - kazali su na kraju iz Pomozi.ba.

 

(Telegraf.rs / Avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA