VOZAČI, I DALJE IMA LEDA: Usporite zbog guste magle i vlažnih i mestimično zaleđenih kolovoza

Teretna vozila se na graničnom prelazu Horgoš ka Mađarskoj zadržavaju oko četiri sata, a zadržavanja na graničnom prelazu Kelebija traju oko dva sata

  • 0
Auto-put od Požarevca ka Nišu Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Saobraćaj na putevima otežavaju gusta magla, vlažni kolovozi i poledica, a ledena kiša stvara probleme u vožnji na području Velikog Gradišta i Kučeva te se vozačima savetuje poseban oprez i korišćenje pune zimske opreme, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Vozači, oprez! Poledica i magla vrebaju na sve strane

Vozači, pazite se: Magla, mokri kolovozi i odroni vrebaju

Dobre vesti za Srbiju: Neće se više formirati ledeni čepovi

Auto-putevi su prohodni, ali je na delu između Ćuprije i Paraćina saobraćaj usporen zbog prevrtanja cisterne i trenutno se odvija samo brzom preticajnom trakom u smeru ka Nišu, navodi se u saopštenju AMSS-a.

Prema informacijama Uprave granične policije, na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja dužih od 20 minuta, ali se na teretnim terminalima graničnog prelaza Batrovci, na ulazu u Hrvatsku, čeka oko devet sati.

Teretna vozila se na graničnom prelazu Horgoš ka Mađarskoj zadržavaju oko četiri sata, a zadržavanja na graničnom prelazu Kelebija traju oko dva sata.

Od petlje "Mostar" do beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla", u noći između 27. i 28. januara do 06.00 časova ujutro izvodiće se radovi na postavljanju zastavica Srbije i Grčke, te će za saobraćaj biti privremeno zatvorena leva preticajna traka.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Saobraćaj će zbog radova biti izmenjen do 7. februara na novom Obrenovačkom putu na petlji kod Ostružnice i odvijaće se na kolovozu suženom na jednu traku po smeru.

Obustavljeni su radovi na sanaciji klizišta Plavna i Zamna na deonici Klokočevac - Negotin, te će se saobraćaj do početka građevinske sezone odvijati normalno i bez zadržavanja vozila.

Završeni su radovi na deonici Čiflik - Staničenje na izgradnji Koridora 10 i saobraćaj se odvija normalno.

Saobraćaj će do 15. marta biti obustavljen zbog radova na rasponskoj konstrukciji na starom Obrenovačkom putu, u zoni mosta preko Save, a odvijaće se alternativno preko novog Obrenovačkog puta.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA