≫ 

Ujutro opet mraz, preko dana malo toplije, ali i dalje nas čeka minus

U Beogradu će ujutru i u podne biti maglovito i oblačno, posle podne pretežno sunčano

  • 0

U Srbiji će do ponedeljka biti hladno, u jutarnjim satima umeren, ponegde i jak mraz, sa temperaturom od minus 14 do minus 5 stepeni, a najviša dnevna temperatura će biti u manjem porastu, ali u vecini mesta i dalje ispod nule.

Najtačnija vremenska prognoza za narednih 7 dana: Minus ne jenjava, pogledajte kako će biti u vašem mestu!

Današnje jutro će početi umerenim i jakim mrazom, biće magovito i oblačno, niska temperatura će se po kotlinama južne, jugozapadne i zapadne Srbije, kao i u Sremu i Bačkoj zadržati duže tokom dana, dok će u ostalom delu zemlje biti pretežno sunčano. Duvaće slab i promenljiv vetar.

U Beogradu će ujutru i u podne biti maglovito i oblačno, posle podne pretežno sunčano. Duvaće slav i promenljiv vetar. Jutarnja temperatura biće oko minus sedam, na širem području i oko minus 10 a najviša dnevna oko minus jedan.

Prema prognozi za narednih sedam dana za vikend se očekuje hladno, ujutru sa umerenim i jakim mrazom, a dnevna temperatura u većini mesta biće ispod nule.

Od ponedeljka se očekuje slabljenje jutarnjeg mraza, a i dnevna temperatura biće u postepenom porastu.

Tokom današnjeg dana biće pretežno sunčano, samo ujutru preovladavaće magla ili niska oblačnost koja će se po kotlinama južne i jugozapadne Srbije, u Timočkoj Krajini, kao i ponegde na zapadu Vojvodine zadržati veći deo dana.

Krajem perioda očekuje se naoblačenje sa padavinama, odnosno kišom i snegom.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA