≫ 

Nestanak Barbare Vitez obavijen misterijom: Policija znala da je nestala deset minuta pre svedoka?!

- U 22.15 sati javili da je Barbara nestala, a onda kada sam dobio na uvid slučaj, pročitao sam da je jedan od dečaka u 22.25 sati prijavio nestanak naše ćerke. Tu nema nikakve logike - kaže otac

  • 21

Barbara Vitez (15) iz Sente, za čijim telom se još uvek traga i nakon dva meseca opsežne potrage, još uvek je misteriozan slučaj za njene roditelje - Endrea i Melindu Vitez, koji ne veruju da je njihova ćerka pala sa mosta i tako upala u reku Tisu.

Otac Tijane Jurić zove mađarske specijalce zbog nestale Barbare: Ko je misteriozni treći dečak u istrazi?

Otac nestale Barbare Vitez veruje da njeno telo nije u Tisi: Na njegov vapaj niko ne ostaje imun!

Iako su pre nekoliko nedelja, roditelji imali zvaničan sastanak sa direktorom policije Vladimirom Rebićem, gde su zahtevali uvid u kompletnu istragu, tek pre nekoliko dana njihov apel usvojen je od strane nadležnih organa.

Tokom razgovora sa direktorom policije Vladimirom Rebićem, novosadskim apelacionim tužiocem Milanom Tkalcem i Višim javnim tužiocem u Subotici Miroslavom Krkelićem, Endre i Melinda su se upoznali sa tokom istrage, detaljima merama i radnjama koje su sproveli tužilaštvo i policija.

Barbarin otac Endre i nakon sastanka sa tužiocima i policijom nije mogao da sakrije sumnju koju opravdava onim što je video i pročitao tokom sastanka u Senti:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ne mogu da razumem da su nama u 22.15 sati javili da je Barbara nestala, a onda kada sam dobio na uvid slučaj, pročitao sam da je jedan od dečaka u 22.25 sati prijavio nestanak naše ćerke. Tu nema nikakve logike - kaže Endre:

Kako je moguće da je prvo policija obavestila nas, pa je tek onda prijavljen njen nestanak?!

Roditelji takođe dodaju, da su imali priliku i da vide snimak sa sigurnosnih kamera koji opet po njima ne pokazuje jasno da su se uputili ka mostu:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Tačno je, na snimku se vide Barbara i dvojica dečaka kako idu iz prodavnice IDEA, ali se ne vidi da oni idu ka mostu - izražava svoju sumnju otac.

Roditelji Melinda i Endre, potvrđuju da će učestvovati u daljoj istrazi, sve dok se prava istina ne otkrije.

Foto: Instagram/Igor jurisic Foto: Instagram/Igor jurisic

Podsetimo, devojčica Barbara Vitez nestala je kobne noći 25. novembra kada je pala sa senćanskog mosta u reku Tisu. Ni nakon dva meseca uprkos anagažovanosti brojnih spasilačkih jedinica pa i profesionalnih ronioca iz jedinica Žandarmerije, njeno telo nije pronađeno.

(D. Ivanić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoran

    28. januar 2017 | 10:32

    Ko moze da dokaze da je devojcica uopste nestala u reci?Da tu nije nesto drugo u pitanju?

  • maljenkaja

    28. januar 2017 | 07:53

    Jadni ljudi,ovo je najcrnja nocna mora kroz koju roditelji mogu proci!Slabasne karike sistema nisu sposobne ni najgoru vest da vam daju!Molim se Bogu za vase cedo i vas!Ne smemo odustati od nade,ali ni od trazenja odgovora od nadleznih sluzbi!!Da se bilo kome iz vlasti desilo nesto slicno,prevrnuti bi bili i zemlja i nebo,i odgovor bi se nasao!

  • Marijana Bakov

    28. januar 2017 | 13:13

    Boze dragi u kakvoj zemlji zivimo?Jadni roditelji , imaju pravo da znaju sta im se desilo sa detetom.Kao gradjanin ove zemlje pitam se dali policija radi u sluzbi naroda,ili za kriminalce ?Pritisnuti dobro decake da kazu sta se ustvari desilo.Svi smo mi od prvog dana sumnjali da je ona upala u reku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA