≫ 

Otac Tijane Jurić zove mađarske specijalce zbog nestale Barbare: Ko je misteriozni treći dečak u istrazi?

  • 3

Barbara Vitez (15) iz Sente, najverovatnije je živa, a priča o tome da je pala s mosta u reku Tisu puna je nelogičnosti, tvrdi Igor Jurić, otac Tijane Jurić koju je 2014. u Bajmoku zverski ubio mesar Dragan Đurić.

Roditelji nestale Barbare: Objasnili smo gospodinu Rebiću zašto smo nezadovoljni istragom

Tijanin otac se uključio u potragu devojčice iz Sente i ponudio da preko svoje fondacije dovede specijalce iz Mađarske posebno obučene za ovakve vrste istraga.

Jurić tvrdi da samo oni mogu da pronađu Barbaru i da će od naše policije tražiti da Mađarima bude dozvoljeno da se uključe u istragu.

Prema njegovim rečima, postoje neke sličnosti između Barbarinog nestanka i slučaja njegove Tijane i zato je svaki trenutak u istrazi veoma bitan.

- Barbarini roditelji su me kontaktirali, saslušao sam njihovu priču i uverio se da ima dosta nelogičnosti u tvrdnjama da je ona upala u Tisu i udavila se. Prema onome što sam čuo, postoji velika verovatnoća da je ona oteta i da je živa. Uverio sam da se neke izjave svedoka ne podudaraju. Nejasno je koliko je dece bilo sa Barbarom u trenutku nestanka. Prema zvaničnoj verziji, bilo ih je dvoje, ali tu je i misteriozni treći dečak na koju ukazuje Barbarin otac. On se čas pojavljuje u istrazi, čas ga nema - rekao je Igor.

On je dodao da je mesto gde je nestala Barbara pun narkomana i kriminalaca.

Foto: Instagram/Igor jurisic Barbara Vitez - Foto: Instagram/Igor jurisic

- Možda je neko od njih umešan? Važno je da istina o ovom slučaju izađe na videlo - dodaje Igor. - U tom pismu koje su dobili Barbarini roditelji tvrdi se da je devojčici nešto sipano u piće na rođendanu i da je silovana i ubijena. Posle se utvrdilo da je to krivi trag. Njeni drugovi su dali izjave na poligrafu, ali nikada nije rečeno do kraja šta su rekli.

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    20. januar 2017 | 08:41

    Ovi klinci su postali katastrofa,sve manje slusaju,sve hoce po njihovom,sve na svoju ruku,sve losija drustva i sve i svasta se radi roditelji kao da im i ne postoje nikoga ne slusaju pa eto sta se na kraju desava.katastrofa sve je otislo u djavola

  • mile

    26. januar 2017 | 13:06

    Daj privedite i isamarajte klince i reci ce istinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA