Vozači, leda ima manje, ali oprez je obavezan. Posebnu pažnju obratite na JEDNU stvar

Magla smanjuje vidljivost na putevima na teritoriji Valjeva, Loznice, Kragujevca, Smederevske Palanke i Ćuprije a na naplatnim rampama trenutno nema dužih zadržavanja

  • 0

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je danas vozače na poledicu i pojavu odrona na putevima u dolini Ibra, između Kraljeva i Raške, pored Dunava na delu od Velikog Gradišta ka Golupcu i Kladovu, od Užica ka Mokroj Gori kao i na putu koji preko Nove Varoši vodi ka Crnoj Gori.

Na Batrovcima teretna vozila čekaju oko sedam sati

Danas nas očekuju magla, mraz, Sunce, ali sve počinje od minus 14!

Magla smanjuje vidljivost na putevima na teritoriji Valjeva, Loznice, Kragujevca, Smederevske Palanke i Ćuprije a na naplatnim rampama trenutno nema dužih zadržavanja.

Prema navodima AMSS, danas se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na autoputevima i na prilazima zimskim turističkim centrima zbog početka zimskog raspusta za osnovce i srednjoškolce a svi prilazi Kopaoniku, Goču, Zlatiboru, Tari, Divčibarama i Staroj planini su prohodni.

Neprohodni su putni pravci Pričević-Pecka i Krupanj-Gračanica.

Prema informacijama Uprave granične policije, putnička vozila na graničnim prelazima čekaju do 20 minuta.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA