Zaboravio na pokojnika: Grobar se napio, pa na sahranu u Ostružnici dovezao prazan sanduk

Pravdao se da je dovezao prazan kovčeg, a da je telo u kombiju kod njegovog kolege, koji je na putu do groblja doživeo udes

  • 9

U Ostružnici je trebalo da se održi sahrana Nenada Lazarevića Miška (59), ali je radnik pogrebnog preduzeća Slobodan Š. na groblje dovezao prazan sanduk.

 

Najmlađi heroji Srbije: Nemanja i Milica svakog dana do škole na konju idu 16 kilometara. I nemaju nijedan izostanak! (VIDEO)

 

Slobodan je ožalošćenima dao nebulozno objašnjenje i pobegao sa groblja, ali ga je interventna patrola ubrzo uhapsila kod Beogradskog sajma. Klupko je počelo da se odmotava i saznali su neverovatnu istinu, piše Kurir.

 

- Nenad je preminuo u ponedeljak. Živeo je sam u kući u Ostružnici i mrtvog ga je našao Slobodan Š., njegov prijatelj. On je obavestio Nenadovu sestru da joj je brat izdahnuo i, kako žena živi u Bosni, obećao joj da će on organizovati čitavu sahranu, pošto se i bavi pružanjem pogrebnih usluga - kaže Verica Živanović, komšinica preminulog.

 

Lazarevićeva sestra je pristala da joj Slobodan pomogne oko sahrane, ali nije ni slutila kakvu će zbrku napraviti.

 

- Sahrana je bila zakazana za subotu u 13 časova na groblju u Ostružnici. Mi smo se okupili u kapeli već oko 12 sati. Sve je bilo spremno za pogreb: cveće, venci, sveće, sveštenik. Međutim, Slobodan je kasnio čitava dva sata. Svi smo bili nervozni i besni na njega. Ljudi su ga zvali da pitaju gde je, a on je čak opsovao - kaže Verica i dodaje da se neki meštani rekli da su tog dana videli Slobodana u kafiću kako pije viski.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Prema reči komšija, pravi šok usledio je kada se Slobodan pojavio na groblju.

 

- Nije dozvolio da se sanduk izvadi iz kombija. Počeli smo da vičemo na njega i da tražimo objašnjenje zbog čega nam ne dozvoljava da sahranimo Nenada. On nam je tada ispričao nebuloznu priču. Rekao je da je dovezao prazan kovčeg, a da je Nenadovo telo u kombiju kod njegovog kolege, koji je na putu do groblja doživeo udes. Videlo se da je pijan i osećao se na alkohol - priča zaprepašćeni komšija i dodaje da je Slobodan brže-bolje seo u kombi i pobegao sa groblja, preneo je Kurir.

 

- Patrola interventne jedinice zaustavila je kod Beogradskog sajma kombi pogrebne usluge kojim je upravljao Slobodan Š. Alkotestiranjem je utvrđeno da je pijan, a kad su policajci otvorili mrtvački sanduk koji je vozio, videli su da je prazan - kaže Kurirov izvor iz istrage.

 

Međutim, Slobodanovo hapšenje nije bilo kraj drame za pokojnikovu sestru i prijatelje.

 

- Pokojnikova sestra i dalje nije znala gde je telo njenog brata. Žena je bila u agoniji. Usledila je potraga za posmrtnim ostacima, da bi se na kraju saznalo da se telo Nenada Lazarevića nalazi u kapeli u Deligradskoj ulici - kaže komšija i dodaje da ne zna koja je bila Slobodanova namera.

 

- On nije ni podigao telo iz kapele, a zbog čega, ne znam. Da nismo insistirali da otvori sanduk na groblju, on bi najverovatnije dopustio da sahranimo prazan sanduk - kaže komšija.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tišljer036

    29. januar 2017 | 08:20

    Šta da radi pijana glavundara. Da nije tužno bilo bi smešno. Kakav crnjak

  • AVRAM

    29. januar 2017 | 09:45

    Za ovog treba samo batine da se momentalno otrezni stoka matora pijana.

  • Gagi ns

    29. januar 2017 | 08:21

    Ovo je za rubriku verovali ili ne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA