≫ 

Otimala sam kolica od njih, dete je moglo da mi ostane invalid! Potresna ispovest Obrenovčanke kojoj su migranti hteli da otmu sina

- Došla sam do kolica, i bukvalno sam počela da ih otimam. Svašta mi je prošlo kroz glavu - priča Ana Blažić iz Obrenovca

  • 52

Anu Blažić su juče popodne četvorica migranata napala u utorak oko 19:30 dok se šetala sa dvojicom bratovljeve dece i svojim jednogodišnjim sinom u kolicima u Nemanjinoj ulici, u Obrenovcu.

Horor u Obrenovcu: Migranti pokušali da otmu bebu ženi iz kolica, pred dva maloletna deteta?!

Sva četvorica su identifikovana i oni će uskoro biti uhapšeni.

- Jedan od njih je prišao i odgurnuo me, pa sam pala na drugog, a dvojica su stajala sa strane. U trenutku kada me je odgurnuo, migrant je počeo da gura kolica u kojima je bio moj sin - priča Ana i dodaje:

- Došla sam do kolica, i bukvalno sam počela da ih otimam. Svašta mi je prošlo kroz glavu, recimo da će mi dete ispasti iz kolica i ostati invalid. Da će mi odneti dete koje sam toliko čekala. Deset godina sam čekala dete. Išla sam na vantelesnu oplodnju, ne mogu da verujem da sam ovako nešto doživela u svom gradu, da su migranti hteli da mi otmu sina. Grčevito sam se borila da mi ga ne odvedu. Srećom, iza njih se pojavio prolaznik koji je počeo da viče na migrante -  priča ona i dodaje da su oni nakon toga pobegli.

Foto: flickr/Quim Gil Foto: flickr/Quim Gil

- Izgledalo je kao čitava večnost jer sam sa sobom imala troje male dece. Još uvek sam u šoku i ne prestajem da mislim na to šta je moglo da se desi - priča potrešena žena i dodaje da bi volela da upozna čoveka koji joj je pomogao.

Njen brat Predrag Velimirović dodaje je pitanje vremena kada će se neko zlo desiti jer su incidenti sa migrantima sve češći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zagor

    2. februar 2017 | 08:49

    Ma vratiti prljave migrante odakle su i dosli!!!Sve!!

  • dr

    2. februar 2017 | 08:46

    Dokle vise da se desavaju ovakve stvari.ZAtvorite granicu i proterajte ove koji su vec usli u nasu SRBIJU.

  • DN

    2. februar 2017 | 08:41

    Migrante vratiti svojim kuci ODMAH

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA