Šesti rođendan mala Jana proslavila bez majke: Dok je pevala pesmicu, setila se Jelene

Zoran planira da uskoro odvede Janu na majčin grob

  • 1

Mala Jana napunila je šest godina pre nekoliko dana, a to je bio njen prvi rođendan bez majke, brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović. Janin otac Zoran, Jelenin suprug, upriličio je za najužu rodbinu ručak u porodičnoj kući, posle čega je za Janu i njene drugare iz vrtića organizovana proslava u jednoj dečjoj igraonici u Borči.

Danas je tačno 10 meseci od ubistva Jece Marjanović: Policija je saslušala 300 svedoka

JEZIVO SAZNANJE: Majka ubijene pevačice do kraja života sumnjala da joj je ćerku ubio neko iz kuće

TUGA: Zoran Marjanović rekao maloj Jani da je Jelena ubijena, a devojčica ga pitala da li je njena mama isto tako lepa i na nebu!

Jana je napunila 6 godina, a Zoran je dao sve od sebe da joj nadoknadi nedostatak majke. Na proslavu je došla i Jelenina tetka Ljubica Manojlović, sa svojom decom.

Zoran je za "Informer" rekao da se bojao da će Jana biti tužna i da će plakati, ali hrabra devojčica nijednom nije pomenula majku:

- Jana je ceo dan bila uzbuđena, a Jelenu nije pominjala. Dobila je haljinu sa interneta, koju je sama odabrala, kao i cipele. Išla je kod frizera, jer je želela da bude lepa tog dana. Dobila je mnogo poklona koje je sama birala - kaže Zoran Marjanović, dodajući da se trudi da Jani usliši baš sve želje.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Njemu je, kako je istakao, pao veliki kamen sa srca, jer se Jana mnogo lepo provela i uživala sa drugarima. Duvala je svećice na torti sa osmehom, a kako je prvi put bez majke pevala pesmicu "Danas nam je divan dan", prema Zoranovim rečima samo na trenutak se u njenim očima videlo da se setila Jelene Marjanović.

Zoran je za "Informer" rekao i da planira da uskoro odvede dete na Jelenin grob:

- Od kada zna da Jelena nije više među živima, Jana mi je tražila da je odvedem do mesta gde joj je majka - kaže on i dodaje kako će to učiniti uskoro, jer je čekao da dete napuni bar šest godina, i da prođe neko vreme kako bi devojčica prihvatila činjenicu da joj mame više nema.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludi Milojko@

    6. februar 2017 | 09:25

    Kome li se ta zamjerila kad nesmiju da reknu ko je ubio?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA