≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džejlin Smit dobio poziv od policije: "Sutra moram u stanicu, reći ću samo istinu!"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džejlin Smit će se pojaviti kao svedok

  • 3
Džejlin Smit Foto: Telegraf.rs

Partizan je, deluje, prelako izgubio ABA ligu ove sezone, a nakon utakmice Džejlin Smit je, za "Mozzart Sport", otkrio detalje oko situacije za Džejmsa Nanelija.

Ističe da se njegov saigrač branio od Stefana Lazarevića.

- Jedan od naših najboljih igrača je ispao iz konkurencije. Ne znam šta se desilo. Mislim, bio sam tu sve vreme. Teško je. Verovatno je Zvezda tu dobila malo prednost. Momak koji nije igrao je isprovocirao Džejmsa. Bio sam tu. On je izašao kao da će nešto da uradi, Džejms se samo branio. Verujem da bi se svako tako poneo. Branio bi se. Jednostavno, ne daš na sebe - rekao je Smit za Mozzart Sport pre no što je našem izveštaču pokazao poziv da se javi policiji - istakao je Smit.

- Izjutra moram u policiju, malo da se naspavam. Jedini sam zaista sve video tako da sam očekivao poziv. Gledao sam i snimak. Ne znam. Kamera nije snimila ono što sam ja video. Ili je snimila samo kraj. Nadam se da ću sutra sve videti. Samo ću da kažem šta sam ja video, da kažem istinu.

Na kraju je pričao o samoj finalnoj utakmici.

- Teško je, izgubili smo 0-3 u teškom derbiju. Ne možemo sada ništa da uradimo. Prilično su dobar tim, kroz ovu seriju su bili bolji. Moramo to da progutamo i da o tome razm.. Imali su odgoovr na sve naše serije. Kad bismo se vratili, izjednačili, oni bi pogodili dvojku, trojku, sedam ili osam poena bi vezali - zaključio je Smit.

(Telegraf.rs/Mozzart Sport)

Video: Džejlin Smit: "Isprašićemo ih na našem terenu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    20. maj 2024 | 00:41

    Pa zašto su onda rukovodstvo Partizana i direktor Arene i legenda Partizana Grbović sakrili minut snimka na kom se tačno vidi šta se desilo? Naneli je prvi udario Srbina i kad je Srbin krenuo da briše patos sa njim ti si mu skočio na ledja i držao ga za ruke dok ga je Naneli sa zemlje još par puta udario. Ali ti kao Hrvatski reprezentativac i igrač jugoslovensko-hrvatskog kluba naravno da ćeš da besramno lažeš i pored snimka.

  • Deki

    20. maj 2024 | 05:35

    I obavezno digni desni dlan u vis.

  • Fica

    20. maj 2024 | 00:26

    Kamerunac, budeš li lagao i tebe će da ćorkiraju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA