≫ 

Užas nad užasima: Našli dečaka (5) mrtvog u kanalu, bio je samo u donjem vešu. Očuh ga kaznio jer se upiškio! (FOTO)

Francuski mediji pišu da je dečak imao povrede glave i slomljen nos

  • 13

Petogodišnji dečak nađen je kako mrtav leži uz kanal u Aire-sur-la-Lus, na severu Francuske, nakon što ga je navodno očuh kaznio jer se upiškio u krevet.

Užasni detalji nestanka devojke sa mirnog ostrva: Kada su je bacili u ledeni okean još je disala, a onda je usledila teška smrt (VIDEO)

U kažnjavanju je učestvovala i majka dečaka. Navodno, oni su malenog Janisa naterali da usred noći trči nekoliko kilometara uz kanal, odeven pritom samo u gaćice i čarape. Očuh ga je, kako piše Mirror, pratio na biciklu. Beživotno telo mališana nađeno je kasnije na putu uz kanal, nakon što je očuh pozvao hitnu pomoć. Prema prvim informacijama, uzrok smrti je srčani zastoj.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Francuski mediji pišu da je dečak imao povrede glave i slomljen nos. Obdukcija će pokazati jesu li povrede nastale iste noći ili su rezultat ranijeg zlostavljanja.

- Istraga će pokazati da li je uzrok smrti hipotermija, pad ili zlostavljanje deteta - kazao je portparol policije za Le Parisien.

Foto: Facebook/Yanis Notre Ange Foto: Facebook/Yanis Notre Ange

Majka (22) i otac (30) su uhapšeni zbog sumnje da su odgovorni za dečakovu smrt. Jedan od komšija rekao je za La Croks da se dečakova majka doselila pre dva do tri meseca.

- Malo toga smo znali o njoj, nije baš bila pričljiva - rekao je.

Par se navodno venčao 2015. godine i Janis im je bio jedino dete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mmmmm.

    8. februar 2017 | 14:58

    Bolesnici.......jadno dete....

  • konbra

    8. februar 2017 | 15:13

    Nemogu da verujem da postoji takav mazgov od oca. Dao bih mu da trci do smrti da oseti sta je uradio detetu. Neverovatno. Jos nemogu doc sebi od ovog clanka. Opomena za nas oceve da neprelazimo granice ka nasoj deci. Strpljenje i puno ljubavi. Rip za malo detence.

  • Роки.

    8. februar 2017 | 15:11

    bar 50 godina robije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA