≫ 

Smrtonosan obračun u kafani u Prokuplju: Ubijen mladić (27) nožem u srce

Mladići, u čijem društvu je bio napadač, napali su vlasnika, pa je V. B., koji je takođe bio gost, prišao da ih razdvoji, tada se jedan od napadača okrenuo ka njemu i zabio mu nož direktno u predelu srca

  • 24

U kafani "Zlatna ribica" u Kosovskoj ulici u Prokuplju, sinoć oko 22.10 sati, ubijen je V. B. (27) iz  tog grada kojeg je nožem u srce ubo mlađi muškarac.

UŽAS U BARU: Nožem ubio nevenčanu suprugu, ranio taštu, pa sebi prerezao vrat

Maloletnik (17) nožem izbo mladića u tržnom centru u Zenici!

Kako Telegraf.rs nezvanično saznaje, ubistvo se desilo u lokalu, a prethodila mu je svađa nekolicine mladića i gazde lokala.

- U jednom trenutku mladići su napali vlasnika, pa je V. B., koji je takođe bio gost, prišao da ih razdvoji. Jedan od napadača se okrenuo ka njemu i zabio mu nož direktno u srce - kaže izvor dobro upućen u sinoćno dešavanje.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Nakon toga su napadači pobegli, a dok je došla ekipa Hitne službe Doma zdravlja u Prokuplju, mladić je preminuo.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Nezvanično smo saznali i da je napadač odmah identifikovan.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuba

    9. februar 2017 | 08:31

    E taj heroj koji je u tudjoj kafani sa razularenom bagrom hrabro navalio na tog vlasnika, a posle herojski uz omiljen mu pribor za cackanje zuba ili noktiju, ubije momka koji bi da ih razdvoji, zasluzuje da dozivotno ne zivi vise medju nama. Na ovaj ili onaj nacin mi smo kao drustvo hronicno oboleli i dramaticno ugrozeni od ovakve vrste asocijalnosti. Ovakvo siledzijsko ponasanje nije postojalo ni u srednjem veku, kada je pojam silnistva bio dominantan kao nacin zivljenja, znaci utrosili smo vekove i vekove zivljenja, civilizovanja, ucenja socijalizovanja i doziveli uz americku i zapadnu demokratiju da dozivimo sunovrat ljudskog dostojanstva u najgorem obliku i nadmasimo to zlo i neljudsko vreme. Pa sta su onda to ljudi i ljudska civilizacija ! ?

  • The Spatula

    9. februar 2017 | 08:30

    Sta se ovo sa narodom desava? Gde nam je pamet, tolerancija, vaspitanje? Gde su nestale ljudske vrednosti?

  • Vujašin

    9. februar 2017 | 08:32

    Ime napadača!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA