Nerealno gde je lik pokušao da se sakrije i pređe granicu sa Srbijom! (FOTO)

Na graničnom prelazu Šid u dva kamiona su pronađena četiri migranta, a kod mesta Slepčević, na putu Šabac-Loznica su u kamionskom tovaru bila sakrivena dvojica muškaraca iz Avganistana

  • 4

Carinici i i policajci sprečili su juče pokušaj šest ilegalnih migaranata da sakriveni u kamionskim tovarima uđu u Evropsku uniju. Na graničnom prelazu Šid u dva kamiona su pronađena četiri migranta, a kod mesta Slepčević, na putu Šabac-Loznica su u kamionskom tovaru bila sakrivena dvojica muškaraca iz Avganistana.

Carinici našli čudnu pošiljku: Sva sreća da je nisu dirali, jer bi svi dobili nenormalnu erekciju

Migranti upadaju u prazne kuće i vikendice kako bi se zagrejali

U prvom slučaju je na graničnom prelazu Šid oko 9 časova detaljno pregledan kamion domaćih registarskih oznaka, koji je bio natovaren bojlerima na putu ka Sloveniji. Detaljan pregled je iniciran zbog vidljivih tragova penjanja na kamionskoj prikolici, a i usled toga što je utvrđeno da je carinska polmba presečena, pa ponovo pričvršćena iglom.

- Među kutijama sa bojlerima bila su sakrivena dvojica muškaraca od 30 godina iz Avganistana, bez bilo kakvih dokumenata kod sebe - navodi se u saopštenju Uprave carina.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Dva sata kasnije, na istom graničnom prelazu, prilikom detaljne kontrole kamiona domaćih registarskih oznaka, koji je takođe bio na putu ka Sloveniji natovaren koturovima traka aluminijumskog lima, pronađena su dvojica maloletnih Avganistanaca od 14 i 15 godina.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

- Oko 11 časova istog dana, po prijavi vozača makedonskog kamiona, koji je tokom pauze u mestu Slepčević na putu Šabac-Loznica čuo buku u tovarnom delu, policajci i carinici su u tovaru vlažnih maramica zetekli dvojicu muškaraca, takođe iz Avganistana. Kamion je bio na putu ka svom krajnjem odredištu u BiH, ali je nakon pronalaženja ilegalnih migranata vraćen do carinske ispostave Šabac, gde je detaljno pregledan. Tom prilikom u kamionu nije pronađeno ništa više - dodaje se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    9. februar 2017 | 11:56

    E sad nek ih carinici vode svojoj kuci I hrane...A kako ih tako ne uhvate Na ulazu U srbiju I vrate nazad.. Interesantno

  • Mirko&Slavko.

    9. februar 2017 | 12:02

    Браво за Авганистанце без докумената.Како ли дођоше до нас без пасоша?Мора да му тетка ради на предходним граничним прелазима.

  • MinaGogi

    9. februar 2017 | 19:46

    Nije valjda da ih naši skidaju odavde i vraćaju u zemlju? Nisu normalni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA