≫ 

O nestalom fudbaleru iz Ljiga još uvek nema ni traga ni glasa: "Više ne znam gde da ga tražimo, preostalo je samo da sedimo i čekamo"

Policija u Aranđelovcu je "prečešljala" čitav teren oko jezera Garaši, međutim telo fudbalera nije pronađeno

  • 1

Od fudbalera Bojana Lomića (33) iz sela Poljanice kod Ljiga od ponedeljka popodne nema tri traga ni glasa. Njegov "jugo", u kome je bilo oproštajno pismo, pronađen je u utorak blizu jezera Garaši kod Aranđelovca, međutim, policija i njegova rodbina, iako su prečešljali čitavu okolinu garaškoj jezera i obližnje šume i vrzine, nisu pronašli Bojana.

Da li ste videli Bojana? Nestao fudbaler Spartaka iz Ljiga

- On je u ponedeljak od 13 časova otišao od kuće na trening u fudbalski klub u okolini Lazarevca. Ja sam mu oko 15 časova poslao sms poruku, međutim, nije mi odgovorio. Nisam se uzrujavao, jer je imao običaj da na poruke odgovara posle nekoliko sati  - priča brat nestalog mladića Dejan Lomić, koji živi u Aranđelovcu i dodaje:

- Majka me je pozvala uveče i požalila se da je brat nedostupan, a imao je običaj da posle treninga nazove majku i kaže joj šta da mu spremi za večeru. Ja sam je smirio i rekao da se verovatno zadržao u gradu. Međutim, u utorak u 6 časova majka me je pozvala i rekla da Bojan uopšte nije došao kući. Tad sam znao da nešto nije u redu.

Krio je VELIKI problem od svih: U autu nestalog fudbalera Spartaka konjak i oproštajna poruka

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

On je odmah nakon poziva majke seo u auto i krenuo seoskim putem ka Poljanicama. Pored glavnog puta, u blizini jezera Garaši, pronašao je parkiranog „juga“, koji je vozio Bojan.

- U ’jugu’ je bila oproštajna poruka namenjena majci, u kojoj je pisalo "Majko, oprosti, nisam mogao da izdržim, bolest je bila jača". Na sedištu je bio kaiš i puna flaša konjaka. O svemu sam odmah obavesto policiju, međutim, još uvek nema pomaka. Ne znam o kakvoj bolesti je pisao, jer nije imao zdravstvenih problema - priča Bojanov brat.

Policija u Aranđelovcu je „prečešljala“ čitav teren oko jezera Garaši, međutim telo fudbalera nije pronađeno.

- U potragu su bili uključeni i lovci koji poznaju ovaj teren. Policija je pregledala čitavu okolinu, moji drugovi su pomogli u pretrazi terena, bilo nas je oko 50, međutim, nismo ga pronašli. Više ne znam gde da ga tražimo, sada nam je preostalo samo da sedimo i čekamo - kaže brat nestalog fudbalera.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U ispovesti on kaže da je primetio da se njegov brat u poslednja 2-3 meseca čudno ponašao.

- Ranije je često dolazio kod mene. Obožavao je moju decu, međutim, poslednjih meseci je bio možda samo dva puta i nekako smo se udaljili. Primetio sam da ga nešto muči, ali ne znam šta, jer nije hteo o tome da govori - kaže Bojanov brat i dodaje:

- Pre izvesnog vremena mi je tražio da mu pozajmim određenu svotu novca, pre šest meseci je prodao auto, a onda je vozio očevog ’juga’, ali ne verujem da je zapao u neke velike dugove. Pre nego što je nestao, tog dana je popio kafu sa njegovim drugom, koji mi je ispričao da je bio utučen, ali nije želeo da govori o problemima koji ga muče.

Bojan je do skoro bio fudbaler ljiškog Spartaka i u celom Ljigu za ovog mladića žitelji, kao i njegovi drugovi, imaju samo reči hvale.

Pojedini Ljižani, ipak kažu, da je moguće da je Bojan zapao u kockarske dugove, je su ga često viđali u kladionici, ali tu informaciju nije niko sa sigurnošću mogao da potvrdi.

(S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA