Sleteli su u ledenu reku pre pet dana: Sahranjena dva njegova druga, a za Kozlićem se još traga

Policija je pre par dana pronašla beživotna tela nastradalih mladića Huseina Delića i Almena Begovića, ali od Kozlića ni traga

  • 5

Timovi pripadnika Specijalne jedinice MUP Zeničko-dobojskog peti dan tragaju za nestalim mladićem Amarom Kozlića, koji je sa dva druga sleteo automobilom u reku Lašva sa magistralnog puta Vitez - Lašva. Policija je pre par dana pronašla beživotna tela nastradalih mladića Huseina Delića i Almena Begovića, ali od Kozlića ni traga.

Potraga za trojicom mladića iz Zenice: Od subote im se gubi svaki trag, policija moli za pomoć

Poslednjih dana su ronioci na temperaturi vode od 4,5 stepena Celzijusa, u otežanim uslovima zbog brzog toka Lašve, na ovom "kanjonskom delu vodotoka", i zamućene vode u više timskih turnusa, nažalost, bez uspeha pretraživali dno reke i drveće koje raste u njoj.

Na mestu nesreće dubina je bila i viša od tri metra i zbog toga je ovo mesto još jednom pretraženo, Radio Sarajevo.

Podsećamo, 8. februara je u naselju Janjići kod Zenice sahranjena su dvojica nastradalih mladića Huseina Delića i Almena Begovića, koje su pripadnici Specijalne policije pronašli u automobilu u Lašvi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA