Ubica polubrata Kim Džong Una imala je na sebi SKRIVENU PORUKU na koju niko nije obratio pažnju (FOTO) (VIDEO)

"Rekli su mi da je sve to šala. Ideja je bila samo da ga poprskam tečnošću, a ne da ga ubijem"

  • 2

Jedna od žena koje su uhapšene i osumnjičene za ubistvo Kim Džong Nama, polubrata severnokorejskog diktatora, rekla je tokom ispitivanja da je sve bila samo šala, i da ona nije znala da će tom šalom ikome naneti zlo.

Uhapšena i druga žena - tajni agent, koja je otrovala polubrata Kim Džong Una

Prema izveštajima policije, veruje se da je jedna od žena ubica od pozadi zgrabila Kim Džong Nama i otrovala ga dok je pokušavao da se ukrca na avion na aerodromu u Kuala Lumpuru u ponedeljak ujutru.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Smatra se da je ubica nekako uspela da ga poprska sprejom u kojem je bilo otrova, verovatno iz naliv pera.

Ubrzo se Džong Nam požalo osoblju da se ne oseća dobro, nakon čega je doživeo napad, te je odvezen u bolnicu gde je ubrzo preminuo.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Nakon incidenta i pregleda kamera uhapšene su dve mlade osobe, jedna 25-godišnja žena s indonezijskim pasošem na ime Siti Aishah i 28-ogodišnja Doan Ti Houng sa vijetnamskim dokumentima.

Prema pisanju lokalnih medija, jedna od njih, Doan Ti Houng je na ispitivanju priznala da je putovala na odmor u Maleziju sa četvoricom muškaraca i jednom ženom. Kako je navela, neko od njenih saputnika naveo ju je da se našali sa Kim Džong Namom, koja kako kaže nije poznavala, a koji je bio samo prolaznik na aerodromu, piše Miror.

Printskrin: Youtube/YTN NEWS Printskrin: Youtube/YTN NEWS

- Rekli su mi da je sve to šala. Ideja je bila samo da ga poprskam tečnošću, a ne da ga ubijem -rekla je ona.

Prema njenim rečima, zadatak druge žene bio je da maramicom protrlja lice nesrećne žrtve "šale" nakon što bude poprskan.

One su nakon obavljenog posla taksijem otišle u nepoznatom pravcu, dok su muškarci otišli u hotel.

Javili su da je ubica polubrata Kim Džong Una mrtva, a upravo sada je osumnjičena trovačica uhapšena na aerodromu! (FOTO)

Misterija LOL majice

Upravo Doan Ti Houng je na dan ubistva imala na sebi prepoznatljivu majicu sa akronimom "LOL" (laughing out loud - glasan smeh). Kada je narednog dana ponovo došla na aerodrom u potrazi za svojim saputnicima, službenici aerodroma i policija lako su je prepoznali i uhapsili. Internetom je zatim počela da kruži priča kako je porukom na majici zapravo slala poruku onih koji su je unajmili za ubistvo, piše Njujork post.

Foto: Tanjug/AP, Profimedia/AFP Foto: Tanjug/AP, Profimedia/AFP

Kritikovao je polubrata Kima i osramotio oca, izbegao smrt u sumnjivoj pucnjavi, a onda su mu presudile žene agenti otrovnim iglama (FOTO)

Inače, veruje se da je ubistvo Kim Džong Nama (45), najstarijeg sina diktatora Kim Džong Ila, naredio njegov brat Kim Džong Un.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    16. februar 2017 | 14:11

    Мало се шалила, а онда ПОБЕГЛА таксијем...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA