≫ 

Odveo je devojku u večernju šetnju Petrovaradinom. Onda je kleknuo, i počela je MAGIJA nad Novim Sadom (FOTO)

Jedan mladić je zaprosio svoju devojku uz pomoć prijatelja koji su nosili majice sa natpisom: Udaj se za mene

  • 9

Javne prosidbe postale su sve češće, a muškarcima očigledno originalne i kreativne ideje ne manjkaju. U prilog tome govori i prosidba ovog momka koji je svoju devojku zaprosio na jedan lep i romantičan način nasred Petrovaradinske tvrđave.

Došao je krišom sa društvom i muzikom kod Ane da je zaprosi. Kada je otvorila vrata, počela je najlepša noć u njenom životu (FOTO) (VIDEO)

Fotografije su se pojavile na Fejsbuk strani NSU-Uživo sa novosadskih ulica, i za kratko vreme izazvale veliki broj komentara. Naravno, bilo je i negativnih, ali na te ne bi trebalo obraćati pažnju. Prosidba je prelep čin i svako bi trebalo da je "obavi" onako kako želi.

Ovaj mladić zaprosio je svoju devojku na Petrovaradinskoj tvrđavi uz pomoć prijatelja koji su nosili majice sa natpisom: Udaj se za mene!

Sudeći prema fotografijama, devojka je bila prilično iznenađena i ganuta, a s obzirom na to da su postavljene na pomenutoj Fejsbuk grupi, najverovatnije je prosidba bila uspešna.

Pored pomoćnika koji su nosili majice sa slovima, tu su bile i baklje... Zaista nesvakidašnja situacija.

Čestitamo ovim predivnim zaljubljenim ljudima!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA