Tramp pokazao nežnu stranu: "Moja Melanija će biti sjajna prva dama!"

- Kažem vam, Melanija će biti sjajna prva dama. Biće velika podrška ženama - tvrdi Tramp i otkrio da Melanije neće sama obavljati svoj posao

  • 8

Nakon što se posvađao sa prisutnim novinarima, a medije u Americi nazvao nepoštenim, Donald Tramp je na prvoj pres konferenciji u Beloj kući otkrio nekoliko detalja o prvoj dami: gde je Melanija, čime će se baviti i da li se seli u Belu kuću.

Tramp hoće da mobiliše 100.000 vojnika zbog migranata. Bela kuća tvdi da je izveštaj "lažan"

Melaniju Tramp mediji su nepravedno optužili da je radila kao eskort dama protiv čega se borila i na sudu. Jedan je slučaj dobila, a neki su još u toku.

- Kažem vam, Melanija će biti sjajna prva dama. Biće velika podrška ženama - tvrdi Tramp i otkrio da Melanije neće sama obavljati svoj posao.

- Ivanka, koja je divna osoba i divna, divna žena pomagaće Melaniji i radiće sa njom. One ne rade zbog novca, neće biti plaćene za to. One to rade jer tako osećaju. Obe to osećaju - rekao je Tramp.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Predsednik SAD potvrdio je da će mu se prva dama i najmlađi sin Baron (10) pridružiti u Beloj kući po okončanju školske godine.

- Teško je ispisati dete iz škole kada je ostalo smo još nekoliko meseci - rekao je Tramp.

Sredinom nedelje, Melanija, koja se od inauguracije držala po strani, izvršila je svoje prve formalne dužnosti u Beloj kući.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoks

    19. februar 2017 | 08:01

    Melanija, Melanija sopance si sik, sta ce ti ovaj matorac, tebi treba neko kao ja#!!!!!

  • stvarno?

    19. februar 2017 | 08:32

    iz mrznje prema klintonovima radovao sam se kad je ovaj pobedio. ali pokazalo se da i od goreg ima loshije. ovaj mozda ima pre ali je choban

  • Julija Nishab

    19. februar 2017 | 19:29

    Ajde bre dedo drtavi sjasi jednom dosadio si vec i bogu i narodu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA