Ispred Bila Klintona konobar sa Kosova pao na kolena i zahvalio mu se: Bivši predsednik ga uhvatio za ruku i zaplakao

Klinton je nakon večere neko vreme proveo rukujući se s konobarima, kuvarima i ostalim ljudima zahvalnim na njegovoj pomoći

  • 50

Bivši predsednik Amerike Bil Klinton i njegova žena Hilari ručali su u uglednom njujorškom restoranu kada je njihov obrok prekinuo emotivni konobar, prenosi Politiko.

Jugoslavija je Hirošima na Balkanu: Deca masovno umiru od raka, ljudi su sterilni. Vedrana Rudan za to optužuje Klintona!

Dok su Bil i Hilari uživali u dimljenom lososu i brancinima, pred Bila je kleknuo konobar poreklom s Kosova i zahvalio mu što je spasio njegov život kada je bio tinejdžer. Bila je ovo toliko pogodilo, da je uhvatio konobara za ruku i rasplakao se.

- Gospodine, želim da vam zahvalim. Da nije bilo vas, danas ne bih bio živ - rekao je konobar i potom im ispričao svoju priču.

Kada je imao 16 godina živeo je na Kosovu, upravo u trenutku kada je na tom području kuljao rat. Njegov otac i drugi članovi porodice bili su mučeni tokom sukoba pa su svi pobegli u planine, ispričao je konobar. Život im je spasila intervencija NATO-a koja je promenila tok rata, a ubrzo je konobar nakon toga završio u SAD.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Inače, većina članova osoblja u restoranu su Albanci, te je Klinton nakon večere neko vreme proveo rukujući se s konobarima, kuvarima i ostalim ljudima zahvalnim na njegovoj pomoći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    20. februar 2017 | 13:22

    Šiptari , šampioni uvlacenja i ljubljenja dupeta...

  • Bonvivan

    20. februar 2017 | 13:20

    И ја сам живео некад на Косову и Метохији тачније у Приштини из које сам отишао (побегао ) још пре 36 година!!! Кад прочитам овакав текст изазива ми гађење и мучнину због свих ових огавних лажи...

  • Šah mat

    20. februar 2017 | 13:45

    На коленима је захваљивао Клинтону, а онда је Бил откопчао шлиц

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA