Milica Dabović otvorila dušu nakon što ju je pretukao dečko: Poslala je vrlo emotivnu poruku svim ženama

- Sa verom i utehom da će moj primer nekom značiti i da će zbog toga prijaviti odmah nasilje, ovo iskustvo će i meni pomoći da se ubuduće u mojim novim borbama nosim sa životom još zrelije i čvršće

  • 10

Proslavljena košarkašica Milica Dabović oglasila se i na svom Instagram profilu dan nakon što je pretrpela nasilje za koje je osumnjičen njen bivši dečko Šime Šiklić zvani Simon.

NADAM SE DA ĆEŠ PREŽIVETI BEZ MOG SIMONA! Soraja uputila poruku pretučenoj Milici Dabović!

"Ne znam ni gde sam, ni šta da radim": Milica Dabović otkrila kako ju je tukao bivši dečko (VIDEO)

Milica je uz fotografiju sa porukom "Stop nasilju" napisala sledeće:

- Dragi moji, želim da se ovim putem zahvalim svima vama, koji mi konstantno pišete i svesrdno me podržavate u ovim, za mene, teškim trenucima. Vaša podrška mi život znači. Vaša topla reč je zlata vredna. Teši i ohrabruje. Veliko hvala znanim i neznanim, a posebno ženama - žrtvama nasilja, sa kojima delim sudbinu, ne samo u humanoj kampanji, nego sada i u stvarnom životu.

- Drage moje, vaše reči samo potvrđuju da smo zajedno jače i da nas slične nevolje čeliče, da iz svega izađemo hrabrije i snažnije. Verujem da znate da sam veliki emotivac i da sve intenzivno doživljavam i lepo i ružno što mi se dogodi, a beskrajno hvala svima vama, koji verujete i koji mi poručujete da će moj sportski i borbeni duh da mi pomogne da prevaziđem ovu ružnu situaciju.

- Poznato je da sam uvek iskrena i da sve što radim, činim iz srca, zato i sada nisam ćutala, ni krila ništa od medija, sa kojima imam dugogodišnju perfektnu saradnju. Iz istih razloga mi ne pada na pamet da, ne daj Bože, ignorišem vašu podršku, gomilu poruka, koje mi stižu sa svih strana. Kod mene nema foliranja, ni nikakvih misterija, zato vam najdirektnije i najiskrenije šaljem moju ogromnu zahvalnost. Sa verom i utehom da će moj primer nekom da znači i da će zbog toga prijaviti odmah nasilje, ovo iskustvo će i meni da pomogne da se ubuduće u mojim novim borbama nosim sa životom još zrelije i čvršće. Još jednom, veliko hvala, voli vas vaša Milica Dabović - napisala je Milica.

A post shared by Milica Dabovic (@milicamrvica) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novo

    21. februar 2017 | 12:28

    Eh Milice bas si me razocarala.Gdje su ti bile oci i osjecaj pre te romanticne veze.Sada si tema zute stampe koja se sladi pisuci i tako umanjuje tvoj sportski i ljudski lik predivne dame.Ipak izdrzi i glavu gore jer ti to mozes.

  • Realna

    21. februar 2017 | 12:26

    Koga zanima ova maskarada?

  • miki

    21. februar 2017 | 14:41

    moramo biti realni i ja sam protiv nasilja ali te nase poznate ili one koje hoce da budu poznate kace se i pale na krimose drogerase nasilne face i tako dodju u tu situaciju da bude nasilja.zasto se ne zakace za normalnog koji ima nesto malopara i skromno auto ili sa sela,ali takvi njih ne zanimaju,nemaju skupa aut kesa puno sve luksuzno i to je prava istina.ali i drzava voli kriminal jer oni sto se bore protiv dobro placeni honorarima budu i zaborave na sve sto su korumpirani i kriminal ne postoji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA