≫ 

Drama u Rakovici zbog ljubomore: Rešila da kazni supruga jer ju je prevario, pa mu pucala samostrelom u međunožje?

- Sve ukazuje da je ljubomora bila glavni motiv napada i da je želela da pogodi muža u genitalije - navodi sagovornik iz istrage

  • 5

Lidija Milivojević (32) koja je muža gađala samostrelom u međunožje je, navodno, to učinila iz ljubomore, sumnjajući da je muž vara sa drugom ženom. Policija pretpostavlja da je htela da ga gađa u međunožje, ali ga je strela pogodila u donji deo stomaka i teško ga povredila.

Detalji bračne drame u Rakovici: Ranila supruga samostrelom pa ga jurila da ga dokrajči, oboje imaju 600 krivičnih prijava!

Pucnjava u Rakovici: Muškarca upucala žena!

Nakon što je policija stigla u iznajmljeni stan u ulici Slavka Rodića u Rakovici gde se drama odigrala, Lidija se tresla kao da je u narkomanskoj krizi, pa je prevezena na VMA na detoksikaciju.

- Osumnjičena će u četvrtak (danas) biti dovedena kod tužioca na saslušanje i verujemo da će tada detaljno objasniti kako je došlo do čitavog incidenta. Međutim, sve ukazuje da je ljubomora bila glavni motiv napada i da je želela da pogodi muža u genitalije - navodi sagovornik Informera.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Nakon što je ranjen i krvav istrčao iz stana, komšija je pozvao Hitnu pomoć.

-  Kada je patrola policije stigla na lice mesta, Dušan je ležao u hodniku. U tom trenutku je iz stana izašla njegova žena sa samostrelom i krenula prema njemu. Policijaci su jedva uspeli da je savladaju i oduzmu joj samostrel, kojim je bila rešena da dokrajči muža. U drugoj ruci je držala kofer , u kom su pronađena lažna dokumenta supružnika, kao i pištolj – kaže izvor ovog lista.

On dodaje da je Lidija policajcima dala lažna imena i za sebe i za supruga, a tek kasnije je utvrđeno da su oboje dobro poznati prevaranti iz Svrljiga protiv kojih je podneto čak 590 krivičnih prijava.

Foto: Petar Lazović Foto: Petar Lazović

Različte policijske uprave raspisale su za Dušanom 11 poternica.

- Čim to bude dozvolilo njegovo zdarvstveno stanje, Dušan će biti upućen na izdržavanje trogodišnje zatvorske kazne na koju je ranije bio osuđen zbog prevare. Sa Lidijom je prevario najmanje 160 ljudi, dajući lažne oglase za prodaju automobila na sajtu "Polovni automobili". Naivni kupci bi im peko pošte uplaćivali avans, obično u vrednosti 50 do 100 evra, a Lidija bi potom falsifikovanim ličnim kartama podizala novac - otkriva sagovornik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klaus

    23. februar 2017 | 06:24

    590 prijava i sede u stanu ???? Bravo drzavo

  • Marina

    23. februar 2017 | 07:50

    Ahahahaaa pa ti varaj zenu!

  • Н. С

    23. februar 2017 | 05:01

    Све се зна, а они на слободи Невиђено. Колико криминалац треба да има пријава, па да буде ухапшен Каквим то средствима за претрагу располаже полиција кад немогу да их нађу. Праћкама?590 пријава. Па колика је ова земља кад су они не видљиви?.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA