Jezivo svedočenje oca monstruma iz Štrpca: Znam kako sam, ali ne i zašto sam izmasakrirao sinove

- Prethodnih dana viđao sam neke ljude na prozoru, oko kuće. Pojave se, a onda iznenada nestanu - rekao je Krstičić tužiocu

  • 9

Dejan Krstičić (35) iz Štrpca ispričao je juče tužiocu u Prištini da se dobro seća kako je u ponedeljak u porodičnoj kući izmasakrirao svoje blizance, stare svega 40 dana, ali da mu uopšte nije jasno zašto je to uradio.

Dejan mislio da će "Šiptari da mu otmu decu", pa ih zato izmasakrirao. Novi detalji stravičnog zločina u Štrpcu

Jeziv detalj zločina u Štrpcu: Dejan Krstičić nahranio blizance i ljuljao ih u naručju, pa ih iskasapio

Evo kolika kazna čeka oca koji je izbo svoje bebe u Štrpcu: Ako se dokaže jedna stvar, neće ići u zatvor uopšte

Rekao je da je kobne večeri uzeo nož da malo uplaši suprugu Anu, ali je onda bez ikakvog povoda počeo da ubada decu. Malog Danila je ubio jednim udarcem nožem u srce, a Nemanji je rasporio stomak, ali je dečak pukom srećom preživeo:

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Prethodnih dana viđao sam neke ljude na prozoru, oko kuće. Pojave se, a onda iznenada nestanu. U ponedeljak uveče nisam se svađao sa ženom. Lepo sam večerao, a onda sam uzeo nož, hteo sam malo da uplašim Anu. Tad sam izbo bebe, ali stvarno ne znam zašto sam to uradio - kazao je Krstičić tužiocu a prenosi Informer.

Mali Danilo sahranjen je juče na lokalnom groblju u Štrpcu, ali sahrani nije prisustvovala njegova majka Ana, koja je u bolnici u Nišu pored drugig sina,

- Još je u šoku i pod nadzorom lekara. Ne jede, ne pije, moli se da joj sin preživi. zabrinuti smo za njeno zdravlje, samo plače i jeca. Srce će joj pući - ispričao je Anin otac Dragan Kuzmanović.

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komentator

    23. februar 2017 | 08:56

    Imam jedno pitanje kao roditelj: KAKO JE MOGUCE DA TAKAV COVEK RADI KAO PROFESOR U SKOLI? Ovo sto se desilo je strasno,jako mi je zao te zene i dece,ali recimo,sta bi se desilo da je doslo do tog pomracenja svesti u skoli,na casu pobio bi ceo razred????

  • Mestanin

    23. februar 2017 | 10:38

    Izuzetno je tesko citati sve ove vesti i komentare o coveku koga poznajete. Dejan je bio jako kulturna, mirna i plemenita osoba..kako mi ovde kazemo dusa od coveka koji na mrava zgazio nije. Druzio se sa puno ljudi, uvek je sve propratio osmehom, bio je postovan. Mi smo soku i pod velikim stresom, jer jos uvek ne prihvatamo cinjenicu da je Dejan uradio to, zato nas "bole" svi ovi komentari..

  • Mnb

    24. februar 2017 | 11:30

    Kako ga nije sramota da izjavi da je LEPO VECERAO,pa da zaplasi zenu sa nozem...i ni manje od toga krenuo da ubija male andjele..Monstrum bezobrazni..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA