Pevala je na Trampovoj inauguraciji američku himnu, a sada ju je iznervirao njegov potez protiv njene sestre (VIDEO)

Bela kuća nije odmah odgovorila na zahtev Džeki Evanko da razgovara sa predsednikom Trampom

  • 0

Džeki Evanko je pevala američku nacionalnu himnu na dan inauguracije predsednika Donalda Trampa, a sada je progovorila protiv njegovih novih političkih poteza.

Tinejdžerka će pokidati svojom glaščinom na Trampovoj inauguraciji. Ali, on je tvitnuo nešto zbog čega ga svi napadaju (FOTO) (VIDEO)

Poručila mu je preko Tvitera da joj je bila čast da peva na inauguraciji ali da sada ona i njena sestra želi da sa njim razgovaraju o pravima transrodnih osoba.

To je objavila par minuta nakon što je Ministarstvo pravosuđa povuklo odluku Baraka Obame o tome da transrodni učenici koriste toalete u javnim školama.

Džekina sestra Julija se deklarisala kao transrodna osoba 2015. godine, prenosi CNN.

- Rekla mi je da je transrodna osoba i ja sam bila veoma srećna zbog nje jer je konačno pronašla sebe, a ona može biti šta god poželi - izjavila je Džeki za magazin Pipl.

Pevačica je u sredu napisala da je izuzetno razočarana ovom odlukom predsednika Trampa.

Printksin: Youtube/ABC News Printksin: Youtube/ABC News

- Kada sam čula vest samo sam razmišljala o svojoj sestri i o stvarima kroz koje je prošla i o borbi sa kojom smo svi morali da se suočimo. Strašno mi je da bilo da je gledam kako pati - rekla je ona.

Bela kuća nije odmah odgovorila na zahtev Džeki Evanko da razgovara sa predsednikom Trampom.

Mnogi su je osuđivali što je pristala da peva na njegovoj inauguraciji, a Tramp je u januaru tvitovao da je prodaja njenog albuma skočila posle njenog nastupa na inauguraciji.

Ona je odbacila tvrdnje da njen nastup znači da ona podržava politiku administracije predsednika Trampa.

- Fanovi su bili uznemireni iz pogrešnih razloga. Ne podržavam ovu politiku, a nastupila sam zato što mi je bila privilegija i čast da to obavim za svoju zemlju - rekla je ona.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA