Džihadisti su igrali fudbal odsečenim glavama Srba! Francuz šokirao knjigom "Kosovski testament"

Šifer je u Parizu predstavio svoju knjigu "Kosovski testament"

  • 58

Filozof Danijel Šifer ističe da je u BiH bio svedok stvaranja Al Kaide i Islamske državeOn je to rekao u Parizu, gde je predstavio svoju knjigu "Kosovski testament", a koja je objavljena krajem 2015. godine.

Kako čuveni filozof i bivši srpski zet objašnjava terorizam u Francuskoj?

Šifer je istakao da je ta knjiga svedočanstvo u vidu dnevnika od 24. marta do 10. juna 1999. godine, za vreme NATO agresije na Srbiju, pišu Večernje novosti.

Takođe, govorio je i o svojim iskustvima iz Bosne i Hercegovine.

- Bio sam svedok stvaranja Al Kaide i Islamske države. Džihadisti su Srbima odsecali glave i sa njima igrali fudbal. Sada se to dešava ovde - naveo je Šifer.

Promociji je prisustvovao i francuski pisac Patrik Beson, koji je podsetio da su Srbi predstavljani kao verski fanatici.

- Separatisti iz Bosne i sa Kosova su označavani kao moderni i civilizovani, a bilo je sasvim obrnuto - naveo je Beson.

Printskrin: Youtube/fluxlino,Youtube/בערך הפקות Printskrin: Youtube/fluxlino,Youtube/בערך הפקות

Šifer je istakao da dnevnik, propraćen fotografijama, govori o ubistvima Srba i NATO zločinu, a da je objavljen u ime istorijske istine i protiv nemoralnosti i onih koji su napali Srbiju bez mandata UN.

Šifer je istakao da su danas na Kosovu na vlasti ljudi za koje postoje dokazi da su počinili strašne zločine, na šta su ukazivali mnogi, od Karle del Ponte pa do Dika Martija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeka

    26. februar 2017 | 12:19

    Polako ali sigurno izdvajace se pojedinci po svetu da daju svoj glas i kazu istinu prevarenom narodu celoga sveta,ko je ustvari zrtva .Istinom o Srpskom narodu i njegovoj patnji zastidece sve ljude na planeti koji su izmanipulisani i zatrovani mrznjom i lazima a istina ne moze da se sakrije jos dugo!

  • Lovac g-8

    26. februar 2017 | 12:16

    Шта све још може да се напише, ал то не читају они који требају. Пише се нека нова лажна историја. Доћи ће крај и американцима и њиховим сателитима.

  • Miki

    26. februar 2017 | 12:09

    Nek ide istina u svet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA