≫ 

Sin vlasnika "Džamba" poginuo u jezivoj nesreći: Tatinim "poršeom" ubio troje ljudi, u eksploziji izgorelo i dete (3) (FOTO) (VIDEO)

Udarac je bio toliko silovit da su oba vozila u sekundi eksplodirala

  • 26

Sin vlasnika grčkih lanca prodavnica “Džambo”, Džordž Vakakis ( 24 ) poginuo je juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Atina – Lamija. On je, vozeći očev “porše” sa ogromnom brzinom uleteo na parking i zabio se u parkirani automobil “honda”.

Jeziva sudbina oca koji je otišao u WC kada mu je sin vlasnika "Džamba" ubio ženu i dete: Začuo se prasak pa bespomoćni krici (VIDEO)

Udarac je bio toliko silovit da su oba vozila u sekundi eksplodirala. U ovoj jezivoj saobraćajki, kako se prenosi u Skoplju, gde postoji veliki market “Džambo”, poginuli su Džordž Vakakis, njegov prijatelj, koji se nalazio u “poršeu”, a živote su izgubili i 33-godišnja žena i njeno trogodišnje dete, koji su bili u “hondi”.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Suprug nesrećne žene je nju i njihovo dete ostavio u automobilu na parkingu, a on je otišao u toalet. Kada je čuo strašnu eksploziju, izjurio je napolje i imao šta da vidi. Oba vozila su bila u plamenu.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Muž je potrčao prema vozilu da bi pomogao svojoj ženi i ćerci, ali je to, rekli su očevidci, zbog ogromnog plamena bilo nemoguće.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Telo Vakakisa je bilo potpuno ugljenisano, a njegovog prijatelja, koji je od silene udara izleteo iz “poršea”, pronađeno je desetinu metara dalje od nesreće.

Džordž Vakakis bio je navijač Panatinaikosa i redovno je išao na utakmice.

Jezive fotografije sa mesta nesreće možete pogledati OVDE.

Pogledajte video:

Pročitajte više:

Mali milioner je imao sve: Njegov tata je zgrnuo pare preko "Džamba", a onda je sve izgubljeno u jednoj krvavoj sekundi (FOTO) (VIDEO)

Ovu ženu je ubio sin vlasnika "Džamba": U trenutku kobnog udara sedela je u kolima sa svojim detetom. Bila je trudna! (FOTO)

(D.J. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • polat

    27. februar 2017 | 12:35

    ovo se desava,kada mislite da ce materijalno bogastvo usreciri vasu djecu,ali Bog nas opominje na svakom koraku da je bolje djetetu ostavit lijepo vaspitanje i lijepo ponasanje,inace postaje nagazna mina gde nazalost kao sto vidimo stradaju i nevini poput ove zene i njene cerkice

  • jovan

    27. februar 2017 | 12:17

    Tuga velika pogotovo za coveka koji je ostavio dete i zenu u kolima sad je zbog nečije lude voznje izgubio najvrednije u zivotu porodicu. Vlasnik jumbo izgubio sina i jos jedna porodica dete suvozaca, nepaznja i dvljanje za volanom 3 porodice zavise u crno uzas.

  • Milos

    27. februar 2017 | 12:20

    On je najmanje sa 200 udario. Idiot

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA