SAOBRAĆAJ REDOVAN, ALI POTREBAN OPREZ: Vetar i mokri kolovozi mogu biti opasni za vozače

U AMSS savetuju vozačima da zbog pojačanog severozapadnog vetra smanje brzinu pri prelasku mostova i nadvožnjaka gde su udari najjači

  • 0

Saobraćaj na putevima u Srbiji odvija se uz dobru prohodnost i bez većih gužvi i zastoja, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

NEMA BOJAZNI ZA VOZAČE: Vidljivost na putevima dobra, bez zastoja

VOZAČI, OBRATITE PAŽNJU! Mokri kolovozi i rupe na putevima opasnost u saobraćaju

Mokri kolovozi, kako upozoravaju u AMSS mogu biti uzrok saobraćajnih nesreća i lančanih udesa, posebno ukoliko brzina nije prilagođena uslovima na putu. Takođe savetuju vozačima da zbog pojačanog severozapadnog vetra smanje brzinu pri prelasku mostova i nadvožnjaka gde su udari najjači.

Kako su meteorolozi najavili sneg, na putevima u planinskim predelima je obavezna upotreba zimske opreme i moguća je pojava poledice.

Zbog radova na petlji "Subotica jug" do 25. marta u 16.00 časova, na autoputu od Horgoša ka Novom Sadu, saobraćaj će biti preusmeren sa desne na levu kolovoznu traku.

Na graničnim prelazima na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja od 20 minuta, dok se teretna motorna vozila na izlazu iz zemlje na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom, zadržavaju oko 180 minuta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA