Monstruozni zločini nad životinjama ne prestaju: U Valjevu pronađen pas sa odsečenim nogama (FOTO)

Ljudska svirepost više nema granice, nakon Čačka i Prokuplja, u Valjevu pronađen pas sa odsečenim nogama

  • 13

Milica Terzić (27) iz Valjeva juče je pronašla psa kom je jedna noga bila potpuno odsečena, dok je druga visila na pola!

Čačani spasavali psa kome su krvnici odsekli noge: Jedna mu je visila na parčetu tkiva, a druge nije ni bilo

Horor u Prokuplju: Komšije su mi upucale psa i raznele mu pola vrata! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

- Psa sam juče pronašla potpuno napuštenog i bespomoćnog na putu do bake u Donjoj Bukovici. Bila sam potpuno šokirana!  Samo ne znam da li više činjenicom da on leži tako tu već danima, ili time da je neko uopšte mogao da tako osakati životinju.

- Jedna noga potpuno odstranjena, a druga, koja se nalazi dijagonalno, odsečena u kolenu na pola, ostavljena da visi...  Na prvi mah mi se učinilo da je mrtav, srce mi se steglo. Ljudska svirepost više nema granice. Odmah sam ga uzela i organizovala prevoz do prvog veterinara u Valjevu - kaže ova devojka velikog srca, prenosi Alo.

Foto: Facebook/Milica Terzić Foto: Facebook/Milica Terzić

Prema njenim rečima, u pitanju je ženka, stara između tri i pet godina kojoj je veterinar pružio prvu pomoć.

- Njoj su sada sređene obe noge, u boljem je stanju. Međutim, ima tešku infekciju i gangrenu, tako da ne znam da li će preživeti. Ona je trenutno kod moje bake, a ja ću sutra da je prebacim za Beograd, da je doktori pregledaju i da joj pomognu ako je moguće da ostane u životu.

Foto: Facebook/Milica Terzić Foto: Facebook/Milica Terzić

- Prethodnom veterinaru sam platila delimično, operacija još nije isplaćena u celosti, pa bih molila svakog ko može da pomogne, bar sa lekovima i hranom da Maza preživi. Tako sam je nazvala, jer pored svega što su joj uradili ona bi da se mazi - kaže humana Milica.

(Telegraf.rs/Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA