≫ 

Parović: NATO ponovo sprema postizbornu krizu u Srbiji!

Krajnji cilj Jankovića, Jeremića i Obradovića je da u toku celog izbornog procesa zagovaraju priču o izbornoj krađi kako bi mogli da započnu proteste i kreiraju postizbornu krizu a samim tim i destabilizaciju Srbije, tvrdi Parović

  • 5

Saša Janković, Vuk Jeremić i Boško Obradović su već na samom početku kampanje pokazali šta im je krajnji cilj. Naime, oni su postigli dogovor da u toku celog izbornog procesa zagovaraju priču o izbornoj krađi kako bi mogli da odmah po proglašenju izbornih rezultata započnu proteste i kreiraju postizbornu krizu, a samim tim i destabilizaciju Srbije, kaže Miroslav Parović, lider Narodnog slobodarskog pokreta.

Ovo je himna Vučićeve kampanje (VIDEO)

Vučić: Šanse su 50:50 između mene i dosovskih kandidata

Ovo je već uvežbani manevar sa prošlih parlamentarnih izbora na kojima je američka ambasada preko svojih „opozicionara“ organizovala posleponoćni upad u Republičku izbornu komisiju, a potom i brutalno prekrajanje izborne volje građana Srbije.

Referendumska atmosfera ZA i PROTIV Vučića pogoduje ovakvom za Srbiju nepovoljnom razvoju događaja, te će se ova trojka zajedno sa svojim mentorima pobrinuti da se politički jaz u državi produbi.

Iz tog razloga će moja kandidatura biti usmerena da pokvarim tu i takvu referendumsku atmosferu jer ću građanima ponuditi političku platformu „trećeg puta“ koja će omogućiti stabilisanje političkih prilika u zemlji i koja neće dozvoliti destabilizaciju našeg društva i države.“

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1991

    2. mart 2017 | 13:16

    Cini mi se da Vucic propagira EU i NATO...

  • Margit

    2. mart 2017 | 13:59

    Parovicu nisi li ti iznedren is stranke Boska Obradovica pa dobiste mandate a onda odoste od Boska pa mene njega nine zao pogotovu ko mu sad vodi stranku u Novom Sadu a bogami I onaj Tanaskovic iz Cacka razjurio stare clanove stranke svojom sujetom Bosko to ne vidi ili nece da vidi story se mene rice ja sam za taj treci put

  • Milence

    2. mart 2017 | 13:30

    Sto bi znacilo opasno prekrajanje granica I formiranje politickih saveza koji bi nas stavili na samu marginu dogadjaja I izolacije na Balkanu.Kampanja za izbore u Srbiji je vec uveluko pocela na Balkanu,ali protiv Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA