ŠEŠELJ SEO U FOTELJU MAJE GOJKOVIĆ i počeo obraćanje sa "dame i gospodo" (FOTO)

Lider radikala seo je u stolicu namenjenu Maji Gojković, čak je i počeo obraćanje sa "dame i gospodo"

  • 11

Predsednik SRS Vojislav Šešelj danas je pokušao da održi konferenciju za novinare u Skupštini Srbije, na mestu koje je bilo pripremljeno za predsednicu Narodne skupštine Maju Gojković za objavljivanje datuma održavanja predsedničkih izbora.

Jovanović: Izbori raspisani u "poražavajućoj" atmosferi

ŠTA NAS ČEKA U NAREDNIH MESEC DANA

Šešelj se, po ulasku u Skupstinu, neposredno pre objavljivanja datuma izbora, uputio u centalni hol, u kom se obično održavaju konferencije za novinare, a gde je već bio postavljen sto za potpisivanje odluke o raspisivanju izbora.

Lider radikala seo je u stolicu namenjenu Maji Gojković, čak je i počeo obraćanje sa "dame i gospodo", čudio se zašto mu skupštinsko obezbeđenje ne dozvoljava i govorio da na tom mestu stalno drži konferencije.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Nakon kraće rasprave sa skupštinskim službenicima, ali i usled nedostatka tona, ustao je i drugu konferenciju za novinare, nakon one u stranačkim prostorijama, održao stojeći ispred postavljenog stola.

Šešelj tvrdi da ima dokumentaciju kako je Jeremić trošio novac

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj dao je danas novinarima kopije dokumenata, listinge i podatke o tome kako se ponašao Vuk Jeremić kada je bio šef diplomatije i kako je trošio budzetske pare.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- On je putovao po svetu, nekada koristeći državni avion, ali uglavnom iznajmljene avione ''Aerokluba'' i ''Prins evijejšn''. Videćete koliko je sve to koštalo, kao i odlasci u pojedine zemlje, kada nije bilo nikakvog političkog interesa u tom trenutku. Da je, na primer, išao u Francusku redovnom avionskom linijom, makar uzeo biznis klasu, što mu ne bismo zamerili, karta bi koštala nekoliko stotina evra. Međutim, on je išao avionom Prins evijejšn i karta je koštala 1,435 miliona dinara, odnosno skoro 12.000 evra - naveo je Šešelj.

Dodao je da raspolaže podacima da je Jeremić spavao u najluksuznijim hotelima.

- Te podatke imamo ovde, zvanični su i onaj ko je to uradio stavio je napomenu poništiti, međutim, mi smo se dočepali jednog primerka, sprečili uništavanje dokumenta i njega vam predočavamo danas - rekao je Šešelj.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Šešelj je rekao da se njegova stranka intenzivno bavi konkurencijom na izborima, a u prvom planu su, pored Jeremića, i Aleksandar Vučić i Saša Janković, koje smatra, kako je rekao, pored kandidata SRS, odnosno sebe samog, ozbiljnijim kandidatima.

Dodao je da će na predsedničkim izborima SRS kao kontrolore imati najangažovanije aktiviste, te da smatra da će zato kontrola na biračkim mestima biti mnogo bolja.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Izjavio je da je na svim srpskim parlamentarnim izborima od 1990. godine bilo mnogo nepravilnosti, mnogo krađe glasova na biračkim mestima gde nije bilo kontrolora ili gde nije bilo pouzdanih kontrolora.

- Na prošlim parlamentarnim izborima, SRS na 15 odsto biračkih mesta nije bila u stanju da postave kontrolore, a imali smo pet biračkih mesta gde smo imali kontrolore i zamenike i nismo imali nijedan glas, znači ni oni nisu glasali za nas. Prema tome, veoma je opasno potkupljivanje kontrolora na biračkim mestima -  rekao je Šešelj na konferenciji za novinare.

Baneri, Izbori 2017

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada perovic

    2. mart 2017 | 14:43

    sramata sto se seselj brine o kandidatima on treba da prica o svom programu a tu nema nista

  • Stručnjak za medjuljudske odnose

    2. mart 2017 | 15:57

    Živi godinama na grbači naroda, laje kao poslušno pseto svake vlasti i on sad hoće da bude predsednik! Kao i Raspućin nije radio ni dva dana, a živi ko bubreg u loju...od čega?

  • Јасмина

    2. mart 2017 | 15:51

    Комедијаш.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA