≫ 

Vladimir Vuletić o razbijenom automobilu: Napad nije ličan, ali se neko jako potrudio

Najverovatniji scenario je, prema rečima profesora Vuletića, da je huligan možda u povratku iz nekog od dorćolskih kafića bacio cigle na njegov automobil i pobegao

  • 3

Predsednik Upravnog odbora Radio-televizije Srbije i profesor Filološkog fakulteta Vladimir Vuletić potvrdio je danas Tanjugu da mu je automobil razbijen, što ne smatra napadom na njega lično, iako neki detalji tog slučaja, kako je rekao, nisu baš sasvim jasni.

NAPAD NA PREDSEDNIKA UPRAVNOG ODBORA RTS: Demoliran automobil Vladimira Vuletića! (FOTO)

Vuletić kaže da su za razbijanje njegovog automobila korišćene četiri cigle i dva kamena, koji nisu mogli da se nađu u blizini mesta gde je automobil parkiran.

- Imam utisak kao da se neko potrudio oko ovoga, ali sa druge strane nije na meni da procenjujem bilo šta. Obratio sam se policiji i oni sada rade svoj posao - rekao je Vuletić.

Najverovatniji scenario je, prema njegovim rečima, da je neko možda u povratku iz nekog od dorćolskih kafića bacio cigle na njegov automobil i pobegao.

Međutim, taj neko, kako kaže, te cigle i kamenje nije mogao naći u neposrednoj blizini kola, već ih je tu morao doneti.

Vuletić je prošle noći, pola sata posle ponoći, parkirao svoj automobil, a ujutru oko pola devet zatekao je razbijenu zadnju šoferšajbnu, dok su zadnja vrata bila vidno oštećena. Kako je naveo iz auta ništa nije ukradeno, a kamera koja snima ulicu u kojoj je vozilo bilo parkirano nije snimila mesto gde se nalazio auto.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr.Dok

    7. mart 2017 | 17:15

    Bato, meni nisu razbili... Ja se nisam ni s'kim zamerio.

  • polat

    7. mart 2017 | 17:43

    jasno ti je sve,ali danas je najbolji zavjet cutanja

  • Boki

    9. mart 2017 | 09:56

    SIGURNO TI NISU DZABE POLUPALI AUTO. PREISPITAJ SE STA SI POGRESIO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA