Srpski Davos izaziva ogromno interesovanje: Nastavlja se 24. Kopaonik biznis forum, dolazi Vučić

Na skupu koji u martu tradicionalno organizuju Savez ekonomista Srbije i Udruženje korporativnih direktora Srbije, učestvuje oko 1.000 stručnjaka, predstavnika akademske zajednice i korporativnog sektora iz zemlje, regiona, ali i sveta

  • 5

Kopaonik biznis forum, 24. po redu, nastavlja danas rad debatama na temu realizacije reformi, odnosno razvoja infrastrukture, restrukturisanja javnog sektora i pametnog rasta.

ŠEF MISIJE MMF-a: Srbija da se ugleda na Nemačku (FOTO)

DITMAN NA KOPAONIK BIZNIS FORUMU: EU posvećena tome da Srbija postane njena članica (FOTO)

Iz Vlade Srbije potvrđeno je da će se danas, drugog dana Foruma, skupu obratiti premijer Aleksandar Vučić.

Nakon obraćanja Forumu u 10:30 sati, za 11:15 je predviđena Vučićeva konferencija za novinare.

"Srpski Davos", koji je svečano otvoren u Hotelu Grand, završava se sutra. Forum obuhvata 20 panela, tri plenarne sesije, četiri specijalna događaja i dve panel prezentacije.

Na skupu koji u martu tradicionalno organizuju Savez ekonomista Srbije i Udruženje korporativnih direktora Srbije, učestvuje oko 1.000 stručnjaka, predstavnika akademske zajednice i korporativnog sektora iz zemlje, regiona, ali i sveta.

Forum prati 130 akreditovanih novinara, a medijski partner je Novinska agencija Tanjug, dok će televizija N1 obezbediti direktan prenos najvećeg broja panela i sesija.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA