≫ 

MERIDIAN KLADIONICE IZBACILE KVOTE: Da li Vučić dobija u prvom krugu, koliko može da se zaradi na Jankovića, Šešelja, na izlaznost...

Kladionice daju velike šanse da predsednik bude izabran već 2. aprila - U PRVOM KRUGU. Kvota na opkladu da će Vučić biti predsednik Srbije drastično je pala sa 1,6 na samo 1,02!

  • 4

Kako odmiče predizborna kampanja, tako i jačaju šanse da Aleksandar Vučić pobedi već u prvom krugu. To je procena kladionica. Kvota na opkladu da će kandidat vladajuće koalicije biti predsednik Srbije drastično je pala sa 1,6 i sada iznosi samo 1,02! Takođe, prema tvrdnjama kladioničara, lider SNS-a ima najviše šansi da pobedi u prvom krugu, što bi bila takozvana pobeda iz keca u kec.

>>> Najbolje kvote za izbore na jednom mestu <<<

Prema kladionici Meridian, koja je prva izbacila kvote, na pobedu Vučića možete najmanje zaraditi. Ukoliko uložite 1.000 dinara, zaradićete samo 20 dinara (tiket vredan 1.020 dinara), dok ako se ipak odlučite da uložite novac na pobedu aktuelnog premijera u prvom krugu, nudi se nešto veća kvota od 1,15.

Nakon što je premijer i zvanično “istrčao na teren”, kladionice su umanjile šanse drugim “igračima” pa, prema njima, glavnom Vučićevom takmacu, Vuku Jeremiću, daju kvotu 25 umesto ranijih 12. Pobeda Saše Jankovića mogla bi da donese 35 dinara na svaki uloženi (bilo je 18), a Vojislava Šešelja 40 (bilo je 20). Novi adut iz opozicionog tima Saša Radulović (DJB) ima šanse 1:80, a Boško Obradović 1:750 (bilo je 500).

baner

Šanse da neko od opozicionih kandidata pobedi već u prvom “poluvremenu” još su manje, pa su kvote na to za Jankovića i Jeremića 2.500 a na Radulovića 5.000.

Iskusniji poznavaoci političkih i kladioničarskih prilika mogu da se upuste i u pogađanje izlaznosti, odnosno preko 200 tipova koje nudi kladionica Meridian.

Procenjena izlaznost prema kladionicama je 58,1 odsto birača, a neko ko pogodi da li će glasati manje ili više od tog procenta za svaki uloženi dinar dobio bi 1,8. Može se “gađati” i procenat birača koji će glasati u pojedinim opštinama ili regionima. U ponudi je takođe procenjena izlaznost, a kvota na manji ili veći postotak izašlih je 1,8.

Baner, izbori 2017

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA