Leskovac: Sakrio heroin ispod sedišta suvozača, ali uzalud se trudio

Osumnjičenom B.F. je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana

  • 2

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu zaplenili su skoro 50 grama heroina u nastavku aktivnosti na suzbijanju trgovine narkoticima, saopštila je Policijska uprava tog grada.

NOVA DROGA OD LJUDI PRAVI ŽIVE MRTVAKE: Tumaraju ulicama kao zombiji, meštani se plaše da izađu iz kuća (VIDEO)

Policija je prilikom pregleda putničkog vozila u kojem se na mestu suvozača prevozio osumnjičeni B.F (42) iz Leskovca, ispod sedišta pronašla paketić sa 49,2 grama heroina.

Osumnjičenom B.F. je sudija za prethodni postupak, po predlogu zamenika višeg javnog tužioca, odredio pritvor do 30 dana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Veštačenje oduzete droge izvršeno je u Kriminalističko-tehničkom centru u Nišu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    10. mart 2017 | 10:21

    90% uhvacenih dilera neko ih je prijavio,takonto ide puste te da radis malo i onda te maknu da neko novi koji zeli da se brzo obogati i tako sve u krug.

  • stvarno?

    11. mart 2017 | 07:07

    U nemachkoj stavish to na zadnje sedishte i nishta. Sve shto je iza vozacha smatra se prostorom koji vozach ne moze da kontrolishe. Sa dobrim advokatom idesh kuci bez prijave .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA