Baka Živana (87) vratila se na Kosovo u svoj dom: Sinoć je doživela stravično maltretiranje, svi su u šoku!

Danas su Živanu obišli pripadnici Kfora i policije

  • 19

Nekoliko osoba sinoć je oko 21 sat pokralo i uznemiravalo Živanu Bogićević (87), srpsku povratnicu na Kosovu, u selu Drenovac u Opštini Klina.

Oružani napad na srpske povratnike u Klini

Član privremenog organa Opštine Klina Nenad Stašić izjavio je danas da je u toku istraga zbog pljačke i uznemiravanja .

On je rekao da su danas Živanu Bogićević obišli pripadnici Kfora i policije, a da je specijalno odeljenje kosovske policije za kriminal snimilo načinjenu štetu.

Stašić je kazao da su, prema rečima napadnute žene, tri osobe sinoć oko 21 prvo isključile struju na strujomeru na njenoj porodičnoj kući, a da su verovatno pre toga pustili psa u dvorištvu. On je dodao da je Bogićević rekla da su oni lupali na njen prozor i da je videla jednu osobu sa kapom i rukavicama, a dve osobe su bile u pozadini.

Provalnici su ukrali kućicu za psa, lanac kojim je pas bio vezan, opanke i cipele koji su stajali ispred kuće, kao i ašov i dve motike i još neki alat.

Sumnja se da je neko pratio kretanje u njenoj kući, jer se sve dogodilo kada je kćer Živane Bogićević otišla u Kragujevac, a Živana ostala sama.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac!!

    11. mart 2017 | 14:14

    Sram vas bilo srbi sta ste dopuatili !! I vi da kazete da je kosovo vase ma nikad bre !! Posaljite 1000 vojnika bre vise tamo neka bar taj narod cuvaju jer ce te brzo ostati bez ijednog srbina na kosovo !

  • @ KiKi

    11. mart 2017 | 14:09

    Čitam a ne shvatam Kolika to treba da je mržnja, koliki retard Napasti baku i ukrasti opanke Te sto su to uradili njih ne treba zvati ljudima To kad umre treba baciti u kontejner Jer to je smeće

  • Nn

    11. mart 2017 | 13:59

    cuveno albansko junastvo smiju samo na starice i starce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA