OSTVARILE SE NAJCRNJE SLUTNJE: Pronađeno telo Konstantina Stijepića posle 6 dana potrage

Dečak je bolovao od autizma i policija je ranije stanovništvu šire regije Lopara uputila poziv da detaljno pregledaju kuće i pomoćne objekte u kojima bi se Konstantin mogao skrivati

  • 34

Telo dečaka Konstantina Stijepića (10) iz Lopara pronađeno je danas sedam kilometara od njegove kuće saznaje ATV iz izvora uključenih u potragu za dečakom koji je nestao 7. marta.

Nestao mali Konstantin koji boluje od autizma: Otišao je od kuće i nestao bez traga, u toku je velika potraga na Majevici

Potraga za dečakom nastavljena je danas detaljnim pretraživanjem područja sela Lipovice gde je dečak i nestao, rekla je portparol Centra javne bezbednosti Aleksandra Simojlović.

Ceo region traži nestalog Konstantina (10): U najmasovniju potragu ikada na Majevici uključili su se svi!

Od prijave nestanka deteta 7. marta do danas nisu bili pronađeni nikakvi tragovi, uprkos akciji u koju je svakoga dana bilo uključeno od 200 do 300 stručnjaka i civila, uz upotrebu savremene tehnike.

Teren su svakodnevno pretraživali pripadnici policije Republike Srpske i Civilne zaštite, Oružanih snaga BiH, iskusni članovi spasilačke i gorske službe, lovci i meštani.

Dečak je bolovao od autizma i policija je ranije stanovništvu šire regije Lopara uputila poziv da detaljno pregledaju kuće i pomoćne objekte u kojima bi se Konstantin mogao skrivati.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peđa iz Novog Sada

    12. mart 2017 | 14:32

    Anđele mali, anđeli te čuvali. Iskreno saučešće porodici.

  • Miladinka Brandle

    12. mart 2017 | 13:53

    Tugooooo tugooooo

  • Sonny

    12. mart 2017 | 18:21

    Ubijen i sakriven u šipražje! Jadno dijete, neka ti je laka zemlja maleni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA