≫ 

Otkriven uzrok smrti malog Konstantina: Nije ga bilo 6 dana, a onda je obdukcija pokazala strašnu istinu

Iz Okružnog tužilaštva Bijeljina saopštili su da je obdukcija izvršena juče po naredbi tužioca nakon što je telo dečaka pronađeno u nedelju, 12. marta

  • 9

Smrt desetogodišnjeg Konstantina Stijepića iz Lopara uzrujala je one koji su danima tragali za njim, a obdukcija je pokazala da je dečak pre tri - četiri dana preminuo usled smrzavanja.

OSTVARILE SE NAJCRNJE SLUTNJE: Pronađeno telo Konstantina Stijepića posle 6 dana potrage

Nestao mali Konstantin koji boluje od autizma: Otišao je od kuće i nestao bez traga

Iz Okružnog tužilaštva Bijeljina saopštili su da je obdukcija izvršena juče po naredbi tužioca nakon što je telo dečaka pronađeno u nedelju, 12. marta, na lokalitetu Potok na Majevici.

Dečak, koji je bolovao od autizma, nestao je ispred porodične kuće u selu Lipovice na Majevici 7. marta, a u potragu za njim svakog dana bilo je uključeno od 200 do 300 stručnjaka i civila, uz upotrebu savremene tehnike.

Prema nekim pretpostavkama, tragično preminuli desetogodišnjak mogao je nastradati dan nakon udaljavanja od kuće, jer je u noći između utorka i srede padala kiša i na planini je bilo izuzetno hladno.

Konstantin, osim roditelja, ima i dve godine stariju sestru koja ide u osnovnu školu, preneo je Avaz.ba.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    14. mart 2017 | 18:15

    Tuga do neba.Srce zaboli kada covek procita ovako nesto.

  • P.

    14. mart 2017 | 23:01

    Nema nikakve misterije,djecak se izgubio u sumi,kisa je padala tog i narednih dana a posto se nije pronasao odmah ishod je bio tragican.Majci skrhanoj bolom nije padalo napamet da se slika i daje izjave,iako su svaki dan potrage na terenu bile brojne tv ekipe.Danas smo sa kisom suza malog andjela ispratili na vjecni pocinak

  • ljuti

    14. mart 2017 | 20:55

    Jakomije zao deteta nekamuje zemlja laka. Roditeljima saucesce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA