≫ 

"Ti, malo đubre, i treba da budeš mrtva": Đina gledala uživo na Fejsbuku samoubistvo svoje ćerke i nije ga sprečila! (FOTO)

Majka i ćerka imale su veoma buran odnos

  • 3

Majka 14-ogodišnje devojčice Nakie Venant, koja je svoje samoubistvo prenosila uživo na Fejsbuku, optužena je da je gledala svoje dete kako se samoubija i pritom joj sve vreme u komentarima na video slala ponižavajuće poruke.

Deca se ubijaju iz zastrašujućih razloga i sve prenose uživo na Fejsbuku. Šta se zapravo događa iza njihovih zidova (FOTO)

Foto: Facebook Foto: Facebook

Prema rečima policije, Đina Caze nije uradila apsolutno ništa da spreči svoje usvojeno dete da se samoubije u januaru ove godine, a tokom dvosatnog videa slala joj je poruke da "samo traži pažnju" i da je "plačljivica".

- Ti, malo usvojeno đubre, ne pravi gluposti i ne izigravaj plačljivicu. I treba da budeš mrtva jer stalno juriš za muškarcima i za pažnjom umesto da učiš - samo je jedna od morbidnih poruka majke.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Majka i ćerka imale su veoma buran odnos, a dete joj je čak nekoliko puta oduzimano zbog nasilnog ponašanja i psihičkog maltretiranja, kao i seksualnog zlostavljanja, a majka je u jednom momentu socijalnim radnicima rekla kako više ne želi svoju usvojenu ćerku.

Đina je tokom saslušanja sve vreme plakala i poricala da je slala uvredljive komentare svojoj ćerki tokom samoubistva.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Nakia je živela sa svojim usvojenim roditeljima u vreme samoubistva a policija u Majamiju pronašla ju je kako visi obešena o vrata u kupatilu.

Prema tadašnjim izveštajima policije za devojčicu nije bilo spasa iako su je domah odvezli u bolnicu, a osobe koje su je usvojile su navodno spavale u vreme njenog samoubistva.

Podsetimo, samoubistvo Nakie desilo se samo tri nedelje nakon samoubistva koje je uživo prenosila jedna druga devojčica, 12-ogodišnja Ketlin Nikol Dejvis, prenosi Dejli mejl.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA