Stefanović i Antić: Pobeda Vučiča za budućnost Srbije

Stefanović i Antić su danas posetili Surčin i Obrenovac gde su razgovarali sa građanima, kojima je Stefanović zahvalio što su se okupili, kao i na energiji koju daju u podršci Vučiću

  • 64

Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović i potpredsednik Glavnog odbora SPS Aleksandar Antić poručili su danas da Srbija svakog dana postaje bolje mesto za život i da zato 2. aprila treba da stane uz predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića.

Dačić: Vučić nije stranački kandidat, on je kandidat naroda

Stefanović i Antić su danas posetili Surčin i Obrenovac gde su razgovarali sa građanima, kojima je Stefanović zahvalio što su se okupili, kao i na energiji koju daju u podršci Vučiću.

Stefanović je istakao da je pred nama još mnogo posla, ali da vlast razgovara sa svima u svetu, jer hoće nešto dobro za Srbiju - da se otvaraju fabrike, poboljša zdravstvena zaštita, povećaju penzije i plate.

– Naš posao je da radimo za vas, da vi budete zadovoljni i tada smo mi ispunili naš zadatak. Hoćemo da radimo za više radnih mesta, više novca, bolji život i kvalitetniju budućnost, da i vi i vaša deca imate budućnost u ovoj zemlji, a pobeda Aleksandra Vučića je upravo to, pobeda za budućnost Srbije – rekao je Stefanović, koji je i predsednik Gradskog odbora naprednjaka.

Antić je istakao da je u proteklih nekoliko godina urađeno mnogo da se promeni slika Srbije i dodao da Srbija nije više zemlja pred bankrotom, već zemlja koja ima perspektivu i svakog dana postaje bolje mesto za život.

– Vaša podrška i energija će nam dati snagu da u ovih nekoliko nedelja završimo veliki posao koji je pred nama, da se zajedno izborimo da Srbija dobije najboljeg za predsednika, da pobedi Aleksandar Vučić – istakao je Antić.

Baner, izbori 2017

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA