Epilog velike policijske akcije na Altini: Uhapšen Cunerov sin, Marko Guzijan

Pored Guzijana, koji se sumnjiči za otmicu, prinudu i nanošenje teških telesnih povreda, uhapšen je i Vojislav Micković

  • 6

Marko Guzijan (27), sin ubijenog Jovana Guzijana Cunera, i Vojislav Micković (26) uhapšeni su u policijskoj akciji u beogradskom naselju Altina zbog otmice, prinude i nanošenja teških telesnih povreda,

Velika akcija na Altini: Specijalna policija upala u perionicu, češlja se sve!

Svi detalji jutrošnje racije na Altini: Policija tražila vlasnika picerije?

Kako saznaje list Alo, navodno, sve su to uradili zbog jedne neverne devojke.

Gotovo glavom je platio Zlatko Lutovac, koji je nevernicu slikao na Aerodromu “Nikola Tesla” u zagrljaju drugog, a znao ju je kao izabranicu svog druga.

Naime, Guzijanov drug se zabavljao sa ovom lepoticom, koja je istovremeno bila u vezi sa drugom Zlatka Lutovca. Hteo je da dokaže da devojka nije fer i doneo odluku da je prati i fotografiše. Zatim je, navodno, zvao Guzijana i rekao mu šta ima kao dokaz. Tada se verovatno i pokajao zbog svega.

Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic

- Osumnjičeni se terete da su u avgustu prošle godine sa još tri osobe za kojima se traga sačekali Lutovca ispred stana. Izvukli su ga iz vozila na silu i uz pomoć elektrošokera, vezali mu ruke lisicama i ubacili u drugi automobil. Nesrećnog čoveka su odvezli u nenaseljeni deo Zemun Polja i besomučno ga tukli i naneli mu teške telesne povrede. Posle su ga odvezli na drugu lokaciju i izbacili ga iz automobila.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Alo / Foto: ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA